Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

::Chat regisztrált tagoknak::::Német lap Jimmyről::::Ki az apa?::::Zámbó Jimmy önéletrajz::::A király szeretője::::Jimmy könyve::::Elérhetőségek::::Vannak, akik hisznek Jimmy feltámadásában::::Jimmy megjósolta halálát::::Vendégkönyv::::Fórum::::Zámbó Jimmy hivatalosan is Guinness rekorder::::Dalszövegek::::Nézz le rám, ó Istenem!::::Elhunyt Zámbó Jimmy::::Karsai György rovata::::A temetőben::::Razzia a Jimmy klubban::::Az oldal bannerja::::Jimmy halálában is eltartja családját::::Kiszel Tünde gyermekének igazi apja Zámbó Jimmy?::::Linkek::::Galéria::::Videók::::Zenei alapok::::Zene::::Jimmynek furulyázik a vak lány::::Mindent belead Emilio Jimmy dalaiba::::Jimmy újjáéled Csányi sándorban?::::Zenehallgatás:: Jimmy Albumok::Csak egy vallomás::::Jimmy első kislemeze::::In Memoriam Zámbó Jimmy (DVD)::::Jimmy II::::Számíthatsz rám::::Jimmy IV::::Jimmy's Roussos::::Szeress, hogy szeressenek::::Mit akarsz a boldogságtól?::::Best Of 1::::Best Of 2::::Fogadj örökbe!::::Budapest Sportcsarnokban::::Dalban mondom el::::Karácsony Jimmyvel::::Zámbó Jimmy 1958-2001::::Karácsony Jimmy nélkül::::Emlékalbum::::Mindörökké Jimmy DVD::::Csak a jók mennek el::::Szeptember volt...::::Vot egyszer 4 oktáv::::Ne bántsatok soha engem::::Dalban mondom el DVD::::Requiem::::Valahol bós dal szól::::JIMMYX:: Dátum és névnapMa 2007. Október 11. Csütörtök, Brigitta napja van.
Sok boldogságot kívánok!   Zámbó Jimmy

 Szavazás
Lezárt szavazások
 ::Társoldal::
 ::Felmérés:: Melyik korosztályba tartozol?
00-10év 11-20év 21-30év 31-40év 41-50év 51-60év 61-70év 71-80év 81-90év 91-100év Szavazás állása

Lezárt szavazások
 ::Jimmy újjáéled Csányi sándorban?::

Zámbó Jimmy újjáéled Csányi Sándorban?

 

 

 

Már csak a kész forgatókönyvre várnak? - Úgy hírlik, a korán elhunyt népszerű énekes, Zámbó Jimmy élete hamarosan filmvászonra kerül.
2007.06.13 11:55

 

Lehetséges, hogy nemsokára filmen nézhetjük végig Zámbó Jimmy életét - Az énekes páratlan hangjára, életútjára felfigyeltek külföldön is. Egyelőre nem tudni, pontosan milyen életrajzi film készülne róla, de úgy tűnik, a Zámbó testvéreket már megkeresték az ötletgazdák.

Az énekes testvére, Zámbó Marietta a Napi Ásznak elmondta: velük már tárgyaltak a film ötletadói, és ők mindössze annyit kértek, egy-két dolog maradjon ki a műből, ami nem méltó Zámbó Jimmy emlékéhez. Hozzátette, hogy nem tudja biztosan, de valószínűleg már Jimmy feleségével, Edittel is beszéltek a készítők. Zámbóék csak a kész forgatókönyvet várják, és ha megvan, döntenek.

Egyelőre titok, hogyan is nézne ki a film, ám egy biztos: ha valóban készül Zámbó Jimmy élettörténete, alkalmas személyt kell találni a főszerepre - Sokak szerint egyedül bátyja, Zámbó Árpy játszhatná el az énekest, hiszen szinte a megszólalásig hasonlít rá. Lagzi Lajcsi viszont például Csányi Sándort látná szívesen a szerepben. (Napi Ász információi alapján ma.hu)

Címkék: film készül az életéről

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu