Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

ASZTROLÓGIA


ZÁMBÓ JIMMY HOROSZKÓPJA

Lehullott egy csillag. Egy sztár értelmetlen, hirtelen halála nemcsak a rajongókat, de még a kritikusan szemlélô embereket is megdöbbenti. Azért lettem asztrológus, mert mint minden pályatársam én is kíváncsi vagyok és érdekelnek az emberek. A muvész halála körül ezernyi a tisztázatlan kérdés, ezekre keresek választ a horoszkópokban.

Zámbó Jimmy 1958. január 20-án született Budapesten. Az óra és a perc ismeretlen. Ilyenkor nincs más lehetôség, mint a napkelte idôpontjára készíteni egy horoszkópot. Ez a képlet nem teljes értéku, de mégis használható, mert nagyvonalakban jellemzi az egyént és a sorsát. A képletben szinte együttáll a Nap és a Hold, meglehetôsen rossz, 90 fokos fényszögben a Neptunnal és a Jupiterrel. Az ilyen ember lehet tehetséges, a kvadrát ösztönzô ereje elôreviszi, ugyanakkor nem ismerve saját határait, nagyravágyó, mindig többet akar és sohasem elégedett. Ugyancsak jellemzô konstelláció (állás) a Mars és a Szaturnusz szoros együttállása. Így a két bolygó hatalmas energiákat szabadít fel, örök nyugtalanságra késztet, cselekvô, olykor karrierista jellemvonásokat ad. A két égitest így nem zárja ki az idônkénti el nem fojtott indulatkitöréseket sem.

Nagy embereket ne nézzünk közelrôl, hiszen mindannyiunknak vannak hibái. A Jupitert és a Neptunt például kedvezô fényszöggel támogatja a Merkúr és a Plútó is. A dinamikus tettvággyal párosuló zenei és énekesi tehetséget adó jó konstelláció tette egyedülivé és joggal népszeruvé Zámbó Jimmyt. A muvészetek bolygója a Vénusz, a Vízöntôben megint az átlagostól, a megszokottól eltérô képességeket ad, a levegôs jegyben éppen a hang az éneklés területén.

A napház horoszkóp esetében egyetlen lehetôséget találtam az események elôrejelzésére és vizsgálatára. Ez nem más, mint az egy évre érvényes szolár-horoszkóp. A módszert még nem igazán ismerik, hiszen én dolgoztam ki, de horoszkópok sokasága esetében már bevált. Most is sok mindent elárul ez a képlet. Az események ismerete nélkül is határozottan mondhatná bármely asztrológus ennek alapján, hogy ez bizony súlyos életveszélyt jelez. Itt most az MC közelében található a képlet ura, a Merkúr, szoros együttállásban a Nappal és a Neptunnal. A három égitesthez 90 fokos, rossz indulatú fényszöggel kapcsolódik a Jupiter. Ez a bolygó most a nyolcadik, a halált jelzô ház uralkodója, a tizenkettedik házban van. Rendkívül erôs a befolyása, mert a Mars a Halakban uralomcserét valósít meg a Jupiterrel. Ez az erôszakos bolygó a kegyetlen Plútó kvadrátjában áll. A Plútó a hetedik házban tartózkodik. Ezeknek a bolygó pozícióknak az összessége nyilvánvalóvá teszi az erôszakos halált. A Neptun szerepe nemcsak abban nyilvánul meg, hogy a végzet meglehetôsen fatális és értelmetlen, de abban is, hogy káoszt teremtve nem engedi soha fellebbenteni a körülményekrôl a titkok fátylát. Amint a képletben látható, a hetedik és tizenegyedik ház meglehetôsen rosszindulatú. Ennek alapján nem zárható ki, hogy több volt mint baleset, én nem tartom valószínutlennek az idegenkezuséget. Természetesen nem válhat soha bizonyossá a teljes igazság, a már említett neptuni befolyás miatt. A tranzitok, azaz a napi bolygó állások a radixhoz képest hasonló következtetésekre adnak lehetôséget. Az erôszakos Mars, a ködösítô Neptunnal pontos kvadrátban volt január 2-án. A Mars a sérülés, akár a lôfegyver jelölôje együttáll Jimmy Neptunjával és Jupiterével. A ködösítô Neptun pedig a Holddal.

Dr. Janák Lajos

Címkék: Lehullott egy csillag

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Varga Mária üzente 15 éve

ez nagyon, érdekes és tanulságos. megjegyzem ama emberk közé tartozom, akik soha nem kételkedtek abban ,hogy önkezüleg vetett végett életének!!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu