Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Marokkó minden kategóriában gazdag kinálattal várja a szállást keresőket. Az olcsó hotelek a  buszvégállomások közelében és az Óvárosokban találhatók. Az ország déli helységeiben levő arab vezetésü hotelek  (foundouks) igen kedvező árú szobákat kínálnak. Egyes helyeken hálóteremben, vagy tetőteraszon bonthatók ki a hálózsákok. Az egyszerübb szállodákban az utas maga gondoskodik a toalett papirról!  A számításba vehető szállodák kategorizálását legutóbb 1993.ban végezték el. Ennek alapján minden városban árjegyzékes katalógust adnak az utazási irodák.

 

A nemzetközi normáknak megfelelő uszómedencés, teniszpályás, étteremmel, élelmiszer kereskedésekkel ellátott esetenkénti bérelhető bungalókkal is rendelkező kempingektől  az egyszerü sátorhelyekig minden fokozatú kemping megtalálható az országban. Julius -augusztusban a tanítási szünet idején a táborok zsúfoltak. Marokkóban a vadkemping fogalma is ismert.

 

Régió/Körzet:MarrakesHelység:MarrakesA tájegység jellegzetességei:Hegy
Város
A szállás, apartman adatai:A szállás jellege:B & BSzobák száma:4 hálószobaKapacitás:6 főA szállás felszereltsége:Reggelit az ár tartalmazza
Törülközőt/ágyneműt az ár tartalmazza
Kert
Szabadidős lehetőségek:Síelés
Golf
Teniszezés
Hegymászás
Vadászat
Horgászat
Túrakerékpározás
Ejtőernyőzés
Lovaglás
Infrastruktúra jellemzői:Bevásárlási lehetőség távolsága:50 mHelyi közl.eszköz megáll. távolsága:50 mSzórakozási lehetőségek távolsága:50 mTengertől való távolság:Több mint 2000 mSífelvonótól való távolság:Több mint 1000 mSzállás bérleti díja:Legalacsonyabb bérleti díj: (apartman/nap)50 €/napLegmagasabb bérleti díj: (apartman/nap)60 €/napEgyéb költségek összes díja: (pl.takarítás, ágynemű, stb.)

 

  • Casablanca, Casablanca 
  • Ár: 21 €/nap
  • Kapacitás: 4 fő
  • Jelleg: Tenger, Város

A szállás felszereltsége:
- Free WiFi
- Törülközőt/ágyneműt az ár tartalmazza
- Autó parkolási lehetőség/garázs
Szabadidős lehetőségek:
- Golf
- Fallabda
- Teniszezés

 

  Nyaralás Agadirban 

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Sofitel Hotel: A kétszázhetvenhárom szobás szálloda közvetlenül a finomhomokos tengerparton egy gyönyörû pálmafás kertben, a városközponttól egy kilométerre, a repülőtértôl pedig huszonöt kilométerre fekszik. A szálloda marokkói stílusban épült, ötvözve ezt a moder... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj*****Félpanzió289980.- Ft
Nyaralás Marrakeshben Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Hotel Kenzi Farah: Marrakesh új városközpontjában található négyszázkét szobás szálloda. Elhelyezés: minden szoba fürdőszobás, légkondicionált, erkély vagy balkon (a szobák többségéhez), Tv (muholdas adásokkal), minibárral, széffel és telefonnal felszerelt. ... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.8 nap / 7 éj*****Félpanzió212980.- Ft
(!)Királyi Városok Körút 

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Szállás Marokkóban: 1. nap Budapest-Agadir: találkozás Ferihegy 2 terminálon. Elutazás Budapestről Agadirba. Érkezés Agadirba, transzfer a szállodába, a hosszú, széles tengerpartjáról, remek éttermeiről és nem utolsósorban nyüzsgő éjszakai életéről nevezetes üdülőpara... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj-Félpanzió159990.- Ft
(!)Nyaralás Agadirban  

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Hotel Adrar: Az egyszerű kialakítású szálloda Agadir turisztikai központjában található, éttermek, vásárlási és szórakozási lehetőségek közelében. A finom homokos tengerparttól 300 méterre található. Elhelyezés: 2 ágyas, pótágyazható, légkondicionált, többsé... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj***Félpanzió109990.- Ft
(!)Nyaralás Agadirban  

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Hotel Anezi: A közkedvelt négy csillagos kettőszázharmincöt szobás szálloda Agadir turisztikai központjában fekszik mindössze háromszáz méterre a finom homokos tengerparttól. Elhelyezés: minden szoba oldal tengerre néző (felár nélkül) fürdőszobás vagy zuhany... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj****Félpanzió119990.- Ft
(!)Nyaralás Agadirban  

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Hotel Argana: A francia stílusban épült szálloda Agadir turisztikai központjában található gyönyöruen parkosított övezetben, üzletek közelségében háromszáz méterre a finom homokos tengerparttól. Elhelyezés:a szobák többsége tengerre és/vagy medencére néző, né... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj****Félpanzió124990.- Ft
(!)Nyaralás Agadirban  

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Hotel Amadil Beach: Közvetlen a homokos tengerparton elhelyezkedő szálloda, a központtól 1 kilométerre. Elhelyezés: 2 ágyas, légkondicionált, TV, telefon, fürdőszoba/WC, széf bérelhető illetékért, erkély vagy terasz. Szolgáltatásai: recepció, étterem (med... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj****Félpanzió155990.- Ft
(!)Nyaralás Agadirban  

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Iberostar Founty Beach: A 2003-ban épült négyszázhetven szobás szálloda közvetlenül a finomhomokos tengerparton egy tízezer négyzetméteres gyönyörű kertben, a városközponttól egy kilométerre, a repülőtértôl pedig huszonöt kilométerre fekszik. Elhelyezés: minden szoba k... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj****Félpanzió179990.- Ft
(!)Nyaralás Agadirban  

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Clubhotel Riu Tikida Dunas: A RIU nemzetközi szállodalánchoz tartozó, négyszázhat szobás 2002 decemberében nyílt klubhotel, közvetlenül a széles, homokos tengerparton fekszik. A luxushotel egy központi épületből és több háromemeletes épületből áll, mely egy ötvenezer négyzetméteres,... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj****All inclusive219990.- Ft
(!)Nyaralás Agadirban  

Kattintson a képre, és küldje el ismerősének képeslapként! Sofitel Hotel: A kétszázhetvenhárom szobás szálloda közvetlenül a finomhomokos tengerparton egy gyönyörû pálmafás kertben, a városközponttól egy kilométerre, a repülőtértôl pedig huszonöt kilométerre fekszik. A szálloda marokkói stílusban épült, ötvözve ezt a moder... »»»

 

Első indulásIdőtartamSzállás kategóriájaEllátásRészvételi díj 2007. okt. 29.9 nap / 7 éj*****Reggeli189990.- Ft


« | 1 | 2 | »

         Összes akciós és last minute út          Összes utazás

| Tudnivalók | Események | Praktikus | Időjárás

Kattintson a képre!Marokkó Észak-Afrika legnyugatibb országa, Algériával és Tunéziával együtt alkotja az arab Nyugatot. A pompás épületekkel díszített régi városok, a Földközi-tenger és az Atlantai-óceán partján található fürdőhelyek, az Atlasz-hegység cédruserdői és hófödte hegyei, a sivatag
peremén elhelyezkedő oázisok páratlanul sokféle élményt jelentenek az európai ember számára. Az Atlanti-óceán-Földközi tenger Szahara övezte országot Észak-Afrika Svájcának mondják jellege életmódja és életritmusa miatt. Jellegzetesen tiszta és biztonságos. Klimája az Atlanti-óceán légáramlatai és az Atlasz-hegység hófödte csúcsai következtében mérsékeltebb. A több mint ezeréves Királyvárosokat sokmillió turista látogatja.

Kattintson a képre!Marokkót csak a Gibraltári-szoros választja el Európától, az ideérkező turistának mégis az az érzése, hogy egy egészen más világba csöppent. Mintha csak az Ezeregyéjszaka meséi elevenednének meg ebben az egzotikus országban. Misztikus városok, ékszerekkel és bőrárukkal zsúfolt piacok, gyönyörű építészeti emlékek, paloták, mecsetek, lélegzetelállító tájak, remek tengerpart, és mindez egyetlen országon belül.

Marokkó az az ország, ahol senki sem unatkozhat, mindenki talál az érdeklődésének megfelelő szórakozási lehetőséget. Kerekedjen fel Ön is, és győződjön meg erről személyesen!
Marokkó minden olyan domborzati elemmel rendelkezik, amely vonzza a turistákat. Csodálatos tengerpart, nyáron is hóborította hegyek, sivatagok várják az utazót. Az Atlasz-hegység és az óceán között fennsíkok és kiterjedt alföldek húzódnak, itt él a lakosság nagy része. A déli, sivatagos területek szinte teljesen lakatlanok.

Kattintson a képre!A főváros, Rabat, a múlt és a jelen különleges ötvözete. A város különlegessége abból fakad, hogy kultúrája és építészeti emlékei fele részben arab fele részben európai gyökerekből erednek. Rabat leghíresebb látnivalója a Tour Hassan, a befejezetlen minaret. Szemben a minarettel található V.Mohammed mauzóleuma. A város leghíresebb múzeumai a Kasbah des Oudais és a Chella.

Casblancát a világhírű film és Humphrey Bogart tette híressé, de aki a film hangulatát keresi itt, az csalódni fog. A város forgalmas kikötő, ipari központ, az ország legnagyobb városa. A legtöbb látnivalót, csakúgy, mint általában a többi arab városban, a medina, az óváros, rejti. Itt csodálható meg a világ egyik legnagyobb mecsete, a II.Hassan mecset. Az V.Mohammed téren az ország leglenyűgözőbb építészeti emlékeit tekinthetjük meg.

Kattintson a képre!Marrakesh az ország kulturális központja, számos híres fesztivál helyszíne. Az óváros központjában található Djemaa el-Fna tér lélegzetelállító. Kígyóbűvölők, varázslók, akrobaták szórakoztatják az embereket az óriási téren. A souq, a helyi piac Marokkó egyik legnagyobb piaca. A város további látnivalói közül érdemes még felkeresni a Koubba Ba�adiyn mecsetet, a Palais Dar Si Said zsépművészeti múzeumot és a Koutoubia mecsetet.
Fés a legrégebbi marokkói város, kacskaringós utcái és a történelmi hangulat lenyűgözi a turistákat. A medina a világ legnagyobb ma is élő középkori városrésze, az óvárost körülvevő falak és kapuk szinte mesébe illővé varázsolják a negyedet. A legnevezetesebb épület az óvárosban az 1350-ben épített Medersa Bou Inania, az egyházi főiskola. Érdemes felkeresni a zsidónegyedet, a Fés el-Jdid-et is.

 

  Marokkó | Agadir
Szállás neve:Hotel AneziKategória:Hotel ****Ellátás:FélpanzióKözlekedés:RepülőUtazási iroda:Sol Travel Agency

 

 

Címkék: szállodás és cemping szokások

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu