Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Újabb pályázható rádiófrekvenciák
2001. július 25.

Július 24-én ismét több tucat rádiófrekvencia-pályázatot hirdetett meg az Országos Rádió és Televízió Testület. Az ORTT 22 helyi kereskedelmi, 1 körzeti kereskedelmi és 3 nem nyereségérdekelt rádiós frekvenciát kínál.
A helyi kereskedelmi rádiós frekvenciák mindegyikére pályázhatnak közműsorszolgáltatók is. E helyi frekvenciák közül a legértékesebb vételkörzettel a szombathelyi 97,1 MHz-es frekvencia rendelkezik (88 ezer fő), míg a két legkevesebb hallgatót elérő frekvencia a mezőkovácsházai 88,3 MHz és a túrkevei 98,2 MHz (egyenként 11 ezer fő). Az ORTT e 22 frekvenciával lehetőséget kínál már működő rádiók vételkörzetének növelésére vagy rádiók hálózatba kapcsolódására is.
A nyíregyházai 99,4 MHz-es körzeti kereskedelmi frekvenciára, mellyel elvben 116 ezer embert érhető el, különleges tematikájú rádiók is pályázhatnak, így például többnyelvű műsort sugárzó is.
A már régóta várt nonprofit rádióknak szóló frekvenciák közül csak egy található Budapesten (88,8 MHz), a másik kettő Debrecenben (90,0 MHZ) illetve Miskolcon (90,4 MHz) pályázható.

Címkék: 2001

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu