Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

E-mail: info@neodivat.hu Telefon: +36 (30) 300 2268

Bemutatkozunk...

A Neo Divatstúdió 2002. márciusában alakult. Vállaljuk show jellegű divatbemutatók szervezését, lebonyolítását, cégek, üzletek reklámozását divatbemutató keretén belül az ország egész területén, különböző rendezvényeken, fesztiválokon, bálon, konferencián, céges összejövetelen valamint szakmai bemutatókon. Csapatunkat a fiatalos lendület, dinamizmus, magas színvonal, kreativitás és folyamatos fejlődés, megújulás jellemez.

Működésünk elmúlt éveinek tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy napjainkban mind a közönség, mind a rendezvényszervező cégek egyre inkább a látványos, táncos elemekkel és jelenetekkel tarkított divatshow-ra tartanak igényt. Csapatunk is ennek a trendnek igyekszik megfelelni és minél színvonalasabb, szórakoztatóbb divatbemutatót készíteni, színes, látványos koreográfiák, kellékek és zenei anyag felhasználásával.

Mindemellett szakmai bemutatókat, nagy- és kiskereskedők részére szervezett termékbemutatókat, illetve divattervezők ruhakollekciójának bemutatóját is vállaljuk. Manökenjeinket fotómodellként ajánljuk divatfotózáshoz, katalógus fotózáshoz, smink- és fodrászbemutatókra, hajshow-ra, reklámfilmekhez, videoklippekhez, film- és statisztaszerepre.

A bemutatott termékekért anyagi felelősséget vállalunk, illetve vállaljuk a ruhák az üzlet és a bemutató helyszíne közötti szállítását és esetleges tisztítását is. Saját zenei anyaggal dolgozunk, cd lejátszót, technikust, valamint a bemutatott üzlet reklámszövegének bemondására konferansziét (amennyiben nincs a helyszínen) tudunk biztosítani. Rugalmasak, megbízhatóak vagyunk, megrendelőink igényeihez maximálisan alkalmazkodunk.

A divatbemutató, divatshow megrendelhető:

Kelle Veronika

Címkék: divat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu