Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


Jimmy halála után a Zámbó család annyira összeveszett Edit asszonnyal, hogy évekig nem beszéltek egymással. Néhány hete azonban megtörtént a csoda: kibékültek.
2006.05.19 06:01

 

Jimmy édesanyja, Anna néni úgy érezte: fia halála után többé nem lesz boldog. Jimmy feleségével is összeveszett, sőt az unokáit sem látta.

"Megöregedtem, nyolcvanon is túl vagyok, és egyre többet gondoltam arra, hogy talán már soha nem látom a kisunokáimat. Ám egyszer úgy döntöttem: ezt nem hagyom annyiban, a jóisten talán még ad nekem néhány boldog pillanatot" - meséli Anna néni.

Az idős hölgy nehezen szánta rá magát, hogy felhívja menyét, Editet, mert nagyon félt a visszautasítástól. Azonban erőt vett magán, tárcsázta a számot, és amikor meghallotta menye hangját, rögtön elmondta, mint szeretne. Megkérte, hogy húsvétkor találkozzanak a templomban.

A két család húsvétkor valóban találkozott, és kibékült egymással. Még Jimmy testvére, Marietta is örült ennek, pedig ő régebben sokat szidta Editet. Ám szerencsére ez már a múlt.

"Mindig tiszteltük Editet, mert jó felesége volt Jimmynek. A házukban rendet tartott, remekül főzött és megteremtette azt a családi hátteret, amire a testvéremnek szüksége volt, hogy dolgozhasson. Félretettük a rossz érzéseket, mert Jimmyke is azt szeretné, hogy mi jóban legyünk" - teszi hozzá Marietta. (Story híre alapján ma.hu)

Címkék: Zámbó Jimmy

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu