Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Kapcsolódó cikkek•Legkeresettebb CD-k szeptemberben - 2. részVisszaestek a Megasztárok, de Pink és Lola sem remekeltListamustraNincs változás, Lola az élen, második a TankcsapdaLola az élen, jön fel a Nox és a TankcsapdaLegutóbbi kiadványok•Királyi ajándék (2006)JIMMYX (2006)A Király utolsó koncertje (2006)Requiem (2005)Emlékalbum (2003)

Összes kiadvány

    Zámbó "Jimmy" Imre: JIMMYXMegjelenési dátum:2006. március 24.Megjelent:CD » album (2006)Tracklist:1.Késő már2.Mindent megbocsájt3.Engedj el4.Miért szerettem úgy beléd?5.Ugye nem bántad meg6.Ki szeret engem?7.Ha a tiéd lesz8.Szeress úgy, ahogy itt vagyok veled9.Bárhol jársz10.Csak egy vallomás11.Egy nagy titkot őrzök12.Készülj fel13.Szomorú álmodozó14.Ha majd nem leszek melletted15.Hol jártál, mondd16.Mit akarsz a boldogságtól17.Leszek-e boldog18.Valamit szeretnék19.Bye-Bye lány20.Most kell, hogy nagyon szeress21.Egyszer megjavulok én22.Hidd el nem lesz jobb máshol23.Te vagy a lány24.Ne hívj25.Engem csak szeretni kellKözreműködők:előadó/zenész:Zámbó "Jimmy" Imrekiadó:Warner Music / mTonA Király, azaz Zámbó Jimmy rajongói duplán is örülhetnek az év első felében, hiszen a nemrég megjelent "In Memoriam" című Jimmy koncert dvd után (mely a megjelenés óta vezeti a Mahasz dvd eladási listáját), hamarosan "JIMMYX" címmel egy igazán különleges válogatás albumot helyezhetnek gyűjteményükbe. Az albumon a jól ismert, legnagyobb Jimmy slágerek kaptak helyet, azonban a dalok nem az eddig megszokott formában, hanem új ritmusban, egybemixelve hallhatóak. Így az összes Király sláger eddig soha nem hallott formában került az albumra, azaz a rajongók egy vadonatúj Jimmy lemezt helyezhetnek polcukra.

Címkék: válogatás album

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu