Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zámbó Jimmy emléke a rajongókban tovább él!
2001-02-18
Bár a család még mindig bénult a zenész halála miatt, a testvérek úgy döntöttek, hogy méltó kegyelethelyet hoznak létre szeretett fivérük emlékére. A budapesti Köztársaság téren található Music Dance Pubban január végétől minden pénteken és szombaton este nyolckor a testvérek várják a rajongókat, azokat, akik a Zámbó családhoz akarnak tartozni. A találkozó mellett egy kiállítás is fog nyílni, régi és új hanghordozók, könyvek és videók segítségével. Mindezek mellett a legtöbb magyarországi zenebolt hatalmas készletet fog feltölteni a Király hanghordozóival.
„Sírva fakadtam, amikor meghallottam a rádióban Zámbó Jimmmy halálhírét. Eszembe jutottak romantikus slágerei, melyeket oly sokszor dúdoltam magamban. Még aznap este leültem a zongorához és megírnám egy emlékdalt Jimmy-nek, hasonló dallamokból, mint amiket ő énekelt, a szövegírásban apukám segített - mondja a 12 éves Lőrincz Ádám, aki maga is zenei pályára készül. Ádám négyévesen kezdett el szintetizátoron játszani, zongoratanulmányait ötévesen kezdte a székesfehérvári Herman László Zeneiskolában, két évvel később pedig a Gorsium Zeneiskola szintetizátor szakán. Ma már - szülei jóvoltából - saját hangstúdióval rendelkezik, ahol maga írja, adja elő és veszi fel szerzeményeit. Az Emlékdal Zámbó Jimmy-nek című Lőrincz Ádám szerzemény zenéje és szövege letölthető Ádám honlapjáról / www.adamstudio.datatrans.hu /.

Címkék: jimmy

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu