Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves Mária Magdolna!

Szívesen nézném meg sűrűn az oldalt de állandóan el vagyok havazva.
Most például a 2009-es írásaimat rendezem könyv formátummá és éppen megírtam a bevezetést.

El is küldöm neked, s kíváncsi lennék a véleményedre.
Honfiúi szeretettel: BG


Elöljáró beszéd.

A harmadik világháború már régóta zajlik, csak sokan nem észlelik, mert nem hagyományos fegyverekkel vívják, s nem területekért, olajért, aranyért, hanem a tudatunkért folyik. Már 2006-ban is úgy éreztem, hogy kell a fegyver és a muníció. Azután elkezdtem gyártani a töltényeket betűkből, szavakból. Éppen úgy, mint régen a nyomdászoktól szerzett betűólomból a forradalmárok, én is készíteni kezdtem a magam lőszereit a fegyverhez, amely megdönti majd az erkölcstelenség rendszerét. Szinte mindennap leírtam valamit. S próbáltam összeállítani a végső fegyvert, amely nem mondhat csütörtököt, de nem is onthat vért, viszont eredményesen használhatja mindenki, akinek elege lett a rothadó és hazugságokra épült ál-demokrácia rendszeréből.           
A mindennapi töltényekből állt össze ez a kötet, s remélem sikerül valami kicsivel hozzájárulnom a sikerhez, amely nemcsak a harc, a nemzeti megmaradás, hanem a magyar küldetés teljesítése is. Megpróbáltam felállítani egy rendszert is, amely a hagyományok talajára épül, de mégis korszerű, s összefogja majd a magyarok és nem magyarok tömegeit a csatához, amelyet meg kell majd vívni.         
Hogy sikerül-e, azt csak a Jóisten tudja, de elárulja nekünk akkor, ha a „szükséges rossz” ellen feláll a hadseregünk, és a kizökkent időt, a jó és rossz aránytalanságát helyrebillenti. A hit és tudás egységével leszünk legyőzhetetlenek, mert minden harcot belül kell először megvívnunk, s legyőznünk a rosszat. Ha majd kikorbácsoltuk magunkból a kufárság vírusát, akkor készek leszünk a küzdelemre szellemileg, lelkileg, de fizikailag is.
Ajánlom ezt a könyvet a magyar értelmiség minden - jelenleg még bizonytalan - tagjának akkor is, ha tudatosan vagy a tudatán kívül átállt a másik oldalra. Ha valaki a gyűlöletet keresi a könyvben az csalódni fog. A sok töltény között akadhatnak indulatosak, de gyűlölködők nem. Ajánlom azoknak is, akik nem emlékeznek rá, hogy hol ették meg a karácsonyi „negyed-almát”, s így még nem is találhattak rá a helyes útra. Ajánlom barátnak, ellenségnek, de főleg az érdektelenségbe temetkezőknek. Ajánlom…

 

 

 

Kedves Gábor! Köszönöm, hogy elküldte ezt a részletet a könyvajánlóból Az fogott meg, hogy a tudatunkért  folyik a harc. Észre sem vesszük és átalakítják a gondolkodásunkat világnézetről, erkölcsről, etikáról, szerelemről, házasságról, hazáról..,  és nincs védekezési lehetőség ellenne. Belefurakodik az agyunk legbelsőbb zugába és ott végzi lassu romboló  munkáját..... idegesít  ez a mostani világ amiben most élünk és nem is szeretek róla elgondolkodni, azt hiszem én így védekezek, érdektelenségbe temetkezem az Ön szavait használva.
Olyan ez az előszó a könyvhöz, mintha azt akarná, sugallni hogy ébredjetek már fel emberek


 Mentségemül elmondanám, hogy a magyarnótához menekülvén, rádöbbentem a magyarnóta jelenlegi helyzetében agonizál, A magyar nóta nem kell senkinek  Egyre kevésbé becsülik meg ezt a műfajt, hallom mindenfelől ha a magyarnótáról esik szó.

A nóta az a magyar ember érzésvilágát tükrözte mindig és a nemzet megtartó ereje volt. A magyar nóta hagyományokhoz kötött, ezért nem lehet érdeke senkinek a felszámolása. Sőt unokáink és dédunokáink még azt is megérhetik, hogy lesz elég pénz a támogatására. Gyermekeink egyikünknek sem fognak megbocsájtani ha elveszítjük a felhalmozott kincseket eme örökségünket.  Mindannyiunk érdeke, hogy megmaradjon a magyarnóta és a cigányzene, hisz  muzeális értéke van,
Ha meghal a nóta a magyar nép ajkán, olyan mintha a tiszta vizet, vagy erdeinket veszítenénk el.

 Ezért minden belépő nap, mint nap. hitét és szeretetét, teszi le a klubban, hogy a nótára szükség van , éltető vonzereje van, hogy legyen ujra becsülete a magyarnótának. hiszen ha meghallgatunk egy szép magyarnótát a gyönyörű dallamok , a hegedűszó hurja meg tudja érinteni az emberi lelkek húrjait, hogy beteljesedünk szépséggel és erővel. Nap mint nap leirjuk, hogy tiszteletben kell tartanunk hagyományainkat, hogy megszámlálhatatlanul növekszik a megkeseredett emberek száma, akiknek szüksége van nóta éltető erejére.

Én igy harcolok az országunkat beborító, szenny és piszok elle. Remélem nem eredménytelenül. M.

Címkék: háboru

Kapcsolódó cikkek:

  katasztrofa

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Sági István üzente 9 éve


Úgy érzem,hogy Gábor előszava és Magdika hozzászólűása is igen megérintett, s
mintha az én gonmdolataimat is visszatükrözné,habár én megvallom őszintén nem
tudtam megfogalmazni konkrétan ezeket a gondolatokat és tényeket.Ezért köszönettel
tartozom mindkettőjüknek,hogy szavakba öntötték . Mostmár jöhet a harc a fent leirtak
szerint,csak az a baj,hogy az emberek nagy része és a fiatalok is,bedőltek ezeknek a
cselszövényeknek, s nehéz lesz kiszakitani az évtizedek óta beléjük rögződött hazugságoknak a hálójából. De meg kell vivni a harcot mindkét témakorben.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu