Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Fashion Awards Hungary 2007, az év fodrásza: Hairclub  - Tüzes Tamás és Herczeg CsabaFashion Awards Hungary 2007
Május 9. Uránia Nemzeti Filmszinház

Május 9-én immár negyedszerre került megrendezésre a magyar divatszakma díjkiosztó gálája a Fashion Awards Hungary. A hazai divatélet szakemberei 7 kategóriában voksolhattak egymásra, díjazván az elõzõ év szakmai munkáját. Az est fõvédnöke idén F. Dózsa Katalin mûvészettörténész volt, aki bevezetõjében Budapest hajdani „a Kelet Párizsa” státuszát említette, mint ismét elérendõ célkitûzést. A díjazottaknak Magyarország vezetõ divatlapjainak fõszerkesztõi adták át aranyszobrocskáikat.

A 2007-es év díjazottjai:
Azoknak akik nem bírják az izgalmakat :-P

Az Év Modellje - Gõcze Michaela

Az Év Fiatal Divattervezõje -
Je Suis Belle:
Dévényi Dalma és Kiss Tibi


Az Év Fodrásza
- Hairclub- Tüzes Tamás és Herczeg Csaba

Az Év Smikese -
Titkos Bernadett

Az Év Stylistja
- Tóth Ali és Virág Anikó

Az Év Fotósa
- Tombor Zoltán

Az Év Divattervezõje
- USE:
Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András

Fashion Awards Hungary 2007, Az év modellje - Gõcze Michaela
És akkor, a nyertesekrõl kicsit bõvebben:


Az Év Modellje: Gõcze Michaela

Gõcze Michaela 2 és fél éve kezdte el a modellkedést, többnyire külföldön dolgozik a TEN models képviseletében. Láthattuk arcát itthon és több nemzetközi ruházati- , kozmetikai kampányban, vagy éppen találkozhattunk vele a londoni divatheteken is. Sikereit kitartásának, profi hozzáállásának köszönheti. Nemrég jött haza New Yorkból és továbbra is lelkesen járja a Világot.
További információ: www.tenmodels.hu

Az Év Fiatal Divattervezõje: Je suis Belle Dévényi Dalma és Kiss Tibor

Fashion Awards Hungary 2007, az év  fiatal divattervezõje - divat tervezõi - Je Suis Belle avagy Dévényi Dalma és Kiss TiborA Je suis belle-t 2005 elején alapította Dévényi Dalma és Kiss Tibor. Mindketten a Moholy-Nagy Mûvészeti Egyetem utolsó éves hallgatói, 2007. nyarán diplomáznak, öltözéktervezõ szakon. Stílusukat nehéz definiálni: nem használnak kliséket, szabásvonalaikkal újraértelmezik az öltözködés alap-darabjait és közhelyeit, olyan designerek, akik a formák, a színek és a sziluettek harmóniájában gondolkodnak. Azoknak a nõknek készítik kis-szériás kollekcióikat, akik vagányak, a különlegeset keresik a mindennapokban, individuálisak és úttörõ szellemiségûek. Elsõ kollekciójukkal 2005-ben jelentkeztek. Tervezõi tevékenységük mellett folyamatosan részt vesznek a The Room és a Pep! magazin kreatív projekteiben valamint hazai és nemzetközi pályázatokon. Munkáik folyamatosan jelennek meg a legnyagyobb magyar divatmagazinok oldalain (The room, Pep!, Elle, Glamour, Joy). 2006 tavaszán egy fél évet tölthettek Nagy-Britanniában a neves London College of Fashion ösztöndíjasaiként. 2007 tavasz-nyári kollekciójukat a tavaszi reggelek, a fehérnemûk és a hálóruhák inspirálták, mottója: She thought she lives free... (Úgy gondolta szabadon él...).
További információ: jesuisbelletibi.blogspot.com

Fashion Awards Hungary 2007, az év fodrásza: Hairclub  - Tüzes Tamás és Herczeg CsabaAz Év Fodrásza: Hairclub- Tüzes Tamás és Herczeg Csaba

Tüzes Tamás, vagy ahogy a szakma ismeri Snoopy, és Herczeg Csaba azaz Gepárd 1998-ban kezdték a pályát és pár év alatt a legjobbak közé küzdötték fel magukat. Az utóbbi idõben külön nem, csak Hairclubként szerepelnek, melyet Katrenák Judittal õk alapítottak. A Hairclubbal nem csak egy fodrászszalont, hanem egy szubkulturális központot, és ezzel együtt egy teljesen új koncepciót, struktúrát és felfogást hoztak létre a szakmában. Vezetõ európai szemléletet képviselnek, amelynek fontos eleme a természetesség. A divatszakmában úgy tartják, hogy divatfodrász munkájának eredménye olyan, mint egy kesztyû, vagy egy cipõ: hozzáad a látványhoz, ott van, de nem ordít le a képrõl. A hazai divatmunkák jelentõs része az õ brandjük, azaz a Hairclub és a hozzá tartozó forradalmi elképzelések jegyeit viseli. A civil fodrászatban fontosnak tartják, hogy a frizurát ne csak egy archoz, hanem a személyiséghez igazítsák. Nem csak szimpla hajvágást végeznek, egy érzést próbálnak közvetíteni. Mindketten voltak már jelöltek az elmúlt években, Snoopy 2004-ben a kategóriája legjobbja lett. További információ: www.hairclub.hu

Fashion Awards Hungary 2007, az év sminkese Titkos BernadettAz Év Sminkese: Titkos Bernadett

Titkos Bernadett Sípos Zitánál kezdett el sminkkel foglalkozni és a tehetsége elég hamar felszínre tört. Miután több sminkverseny után megnyerte a Beauty Hungary-t, kikerült a nemzetközi döntõre, ahol második helyezést ért el. Szabadúszó, szinte az összes magyar és rengeteg külföldi divatmagazinnak dolgozott, reklámkampányokban vett részt. Munkái miatt sokat tartózkodott a divat nagyvárosaiban, de elsõ gyermeke megszületése után szerencsénkre itthon tevékenykedett. Magyarország egyik legkeresettebb sminkese, stílusa egyedi és mindig változó. 2004-ben elnyerte az év sminkese díjat. Bernadett több jelölthöz hasonlóan tagja a TheRoom csapatának.
További információ: www.attractive.hu

Az Év Stylistja: Tóth Ali és Virág Anikó

Az alkotópáros több mint hét éve dolgozik közösen stylistként. Jelenleg a divattal és képzõmûvészettel foglalkozó The Room magazin fõszerkesztõjeként illetve divatszerkesztõjeként dolgoznak, mellette pedig a Marie Claire magazin stylist-csapatát erõsítik. Korábban az FHM divatszerkesztõiként a férfi divatról kialakult sztereotípiák megváltoztatásáért harcoltak, illetve találkozhattunk munkáikkal a Glamour magazinban, tv-sorozatokban, divatbemutatókon és reklámfilmekben. 2005-ben és 2006-ban is elnyerték az Év stylistja díjat.
További információ: www.theroom.hu

Fashion Awards Hungary 2007, Az év Divat fotósa Tombor ZoltánAz Év Divatfotósa: Tombor Zoltán

Zoltán most 34 éves, 13 éve foglalkozik komolyabban fotózással. Negyedik éve lakik Milanó-ban de készít editorial és reklám munkákat Budapesten is. Külföldön töltött 2 nehéz év után 2005-tõl ügynökkel dolgozik Paola Sciarretta személyében, ami minõségi változást jelentett a munkájában, mert szerinte manapság már lehetetlen profi management nélkül érvenyesülni a nemzetközi porondon. Munkái megjelentek már az: Olasz Vogue, Vogue Gioiello, Vogue Pelle, Olasz Marie Claire, A Magazine, Victim, Sur la Terre, PAP es Clam magazinok oldalain és készített reklámot a Revlon, Max Factor, Calzedonia, La Perla, Perugina, Transit es Yellow Cab markáknak. Idehaza jelenlleg az Elle es a Marie Claire magazinnak fotóz és készít kampányt többek között Nanushkának, Katti Zoóbnak és a Retro Jeansnek. A barátaival alapított produkciós céggel az Art Mafia-val több videoclippet es reklámfilmet készített az elmúlt két évben, mint operatõr. Tervei szerint, egyenlõre marad Milanóban és tovább építi portfólióját.
További információ: www.tombor.com

Fashion Awards Hungary 2007, az év divattervezõje, USE Unused - Füzes Eszter, Tóth András, Godena Juhász Attila
Az Év Divattervezõje:
USE unused - Füzes Eszter, Tóth András, Godena Juhász Attila

A USE nevû formáció 2002-ben alakult. Tagjai; Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András, valamennyien a Moholy-Nagy Mûvészeti Egyetem ruhatervezõ szakán diplomáztak 2004-ben. 2004-ben és 2005-ben is elnyerték az év fiatal divattervezõje díjat. Saját kollekcióik mellett terveztek kosztümöket mozifilmeknek valamint fellépõ-ruhákat többek között Marozsán Erikának, Yonderboi-nak és a NEO együttesnek. 2006 márciusa óta folyamatos résztvevõi a Párizsi Fashion Week-nek. 2007 januárjában bemutatkoztak a Tokiói International Fashion Fairen, ahol a több mint 200 márka közül beválogatták munkájukat a szezon 20 legsikeresebb kollekciója közé. A USE is tagja a The Room nevû médium kreatív csapatának, akik közül többekkel is találkozhatunk a jelöltek között.
További Információ: www.use.co.hu

Shashee + Fashion Awards
2007.05.21.

...

Fashion Awards +

És aki lemaradt volna a fergeteges hangulatról... ( amirõl azért sokfelõl sokfélét lehet hallani de azt nem hogy unalmas lenne... ) azoknak itt egy kis ízelítõ a party képekbõl. Hogy milyen is a Fashion Awards Hungary Divat díjkiosztó gálán ?

Érdekes! ;-D

Fashion Awards Hungary 2007
Középen Konsánszky Dóra, a tavalyi év nyertese divattervezõ kategóriában Fashion Awards Hungary 2007
Itt megasztár :-P
Pubi Palcsó TamásFashion Awards Hungary 2007
Almási J Csaba fotós is jól mulatott Fashion Awards Hungary 2007
Bartók Krisztián - akinek még volt tizenkét perce a buli elõtt ( hat is elég lett volna >;-D ) Fashion Awards Hungary 2007
Tombor Saci sminkes és férje Iván
( õk a szerk. kedvencei :-) Fashion Awards Hungary 2007
Andó Ildikó stylist és Vass Virág az Elle fõszerkesztõje Fashion Awards Hungary 2007
A Metál Lady is jelen volt...Fashion Awards Hungary 2007
Lang Szonja divattervezõ - "ismerõsei körében" ™
( ©2007 Kreatív Képfeliratok Zrt. )Fashion Awards Hungary 2007
Csini kis feketében ( avagy a jobboldalon :-P ) Göcze Michaela, az év modellje

Fashion Awards Hungary 2007

?LOAD ERROR
READY.
_

( a gépház várja a megfejtéseket a az alábbi címre: pressplayonthetape@bpfashion.hu )

Fashion Awards Hungary 2007
Ez egy nagyszerû kép.
Úgyhogy most megnézzük közelebbrõl.

Fashion Awards Hungary 2007

:-P

Címkék: divat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu