Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Byblos Budapest
Újabb divat márka-bolt Magyarországon

Október elején Budapesten a Deák Ferenc utcában megnyílik az elsõ Byblos üzlet. A férfi és nõi divatruházat mellett természetesen helyet kapnak a kiegészítõk, valamint a márka fiatalos vonala a Byblos Blu is.

A Byblost a hetvenes években az akkor még fiatal Gianni Versace tehetsége repített az élvonalba, az õ nyomdokaiban lépdel ma az a négy fõbõl álló fiatal tervezõcsoport is, akik a 2007-2008-as õszi-téli kollekciót megálmodói: feltûnõ színek, ám mégis hordható darabok, határozott vonalvezetés és természetesen a legjobb minõségû anyagok.

Az üzlet megálmodója és tulajdonosa Andy Vajna producer célja az volt, hogy a magyar picon még kevésbé ismert márkákat, de mindenképpen az olasz divat legjobbjait hozza el Budapestre.

Az új üzletben 600 négyzetméteren, két emeleten A Byblos és a Byblos Blu mellett további világmárkák széles választéka várja a vásárlókat: helyet kaptak az RB és a Rocco Barocco nõi kollekciójának legjobb darabjai is.

Byblos Budapest - Byblos ruha bolt nyílik BudapestenByblos Budapest - Byblos ruha bolt nyílik Budapesten - 2Byblos Budapest - Byblos ruha bolt nyílik Budapesten - 3Byblos Budapest - Byblos ruha bolt nyílik Budapesten - 4

Címkék: divat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu