Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Kapcsolódó cikkek•Aranylemezek után aranydvdt vehetne át Zámbó JimmyA Király utolsó koncertjeLegutóbbi kiadványok•Királyi ajándék (2006)JIMMYX (2006)A Király utolsó koncertje (2006)Requiem (2005)Emlékalbum (2003)

Összes kiadvány

    Zámbó "Jimmy" Imre: A Király utolsó koncertjeMegjelenési dátum:2006. január 20.Megjelent:DVD (2006)CD » album (2006)Közreműködők:előadó/zenész:Zámbó "Jimmy" Imrekiadó:Warner Music / mTonA Király 1999. november 21-én adta utolsó - természetesen teltházas – koncertjét a Budapest Sportcsarnokban. Ennek a fellépésnek állít emléket a most megjelenő DVD, melyen nem kevesebb, mint 28 (!!!) Jimmy sláger kapott helyett. A kiadvány érdekessége, hogy a DVD korong mellett, bónuszként egy meglepetés CD-t is kap a vásárló, melyen két újrahangszerelt dal hallható Jimmy előadásában. A január 20-án megjelenő DVD/CD kiadvány nemcsak a rajongóknak szerezhet kellemes perceket, hanem minden olyan zenerajongónak, aki kíváncsi a magyar popzene egyik legnagyobb legendájának munkásságára.

Címkék: jimmy

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu