Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zámbó Jimmy
In Memoriam (DVD+CD)
Kiadó: WARNER MUSIC
Típus: DVD+CD1
Régió kód: 2
Megjelenés dátuma: 2006.01.20.
Műsor hossza: 105 perc
Státusz: rendelésre (szállítás: 1-3 hét)
Ár: 4264 Ft Beteszem a kosárba
Műsor(számok):
  1. Készülj fel a boldogságra
  2. Dalban mondom el
  3. Good Bye My Love
  4. Sírj a vállamon
  5. Mindent megbocsájt
  6. Szeretnélek újra megtalálni
  7. Ne Mondd, hogy nem
  8. Harag vagy béke
  9. Szeress úgy is
  10. Itt vagy my love
  11. Mit akarsz a boldogságtól
  12. Még nem veszíthetek
  13. Dobszóló
  14. Bye-bye lány
  15. Szállj velem
  16. Bukott diák
  17. Ha majd nem leszek
  18. Senki nem szeret
  19. Néha kell
  20. Téged vártalak
  21. Nézz le rám, ó istenem
  22. Ave Maria
  23. Más lettem én
  24. Fogadj örökbe
  25. Hol jártál, mondd
  26. Félek
  27. Egyszer megjavulok én
  28. Csak azt ne kérd
Ajánlás:
Szinte hihetetlen, de már öt év telt el Zámbó Jimmy tragikus halála óta. A szomorú évfordulóra a Magneoton kiadó Jimmy utolsó, a valamikori BS-ben tartott nagy koncertjének DVDváltozatát jelentette meg január 20-án, kiegészítve egy ajándék CD-vel, amely két újrahangszerelt meglepetés Jimmy-számot tartalmaz.
Az 1958-ban született Zámbó Jimmy a XX. század utolsó évtizedének legsikeresebb magyar énekese volt, kinek népszerûségét azóta sem tudta egyetlen elôadó sem túlszárnyalni. Zámbó Imi – aki nevét késôbb a könnyebb idegen nyelvû kiejtés miatt változtatta Jimmy-re – a Magyar Rádió gyermekkórusában szerepelt elôször. A konzervatórium jazz tanszakának elvégzése után itthon és külföldön egyaránt játszott, énekelt bárokban és különbözô vendéglátóhelyeken is. Az ország nyilvánossága elé 1988 nyarán lépett elôször a második Interpop Fesztiválon, ahol a szerzôi és elôadói díjat is egyaránt elnyerte „Valahol bús dal szól" címû dalával. A kezdeti sikerek után 1990-ben jelentette meg elsô önálló albumát, azonban a nagy, mindent elsöprô áttörésre még várni kellett… A Magneoton kiadó 1991-ben jelentette meg a „Filmslágerek magyarul" címû albumot, melyen Jimmy elénekelte a „Ghost" betétdalát, „Nagy út vár rám" címmel. A dal bombasiker lett, és innentôl kezdve nem volt megállás. Többéves szerzôdést kötött a kiadóval, majd évente jelentkezett új albummal, sôt volt olyan év is, hogy két albumot jelentetett meg az egyre masszívabb rajongótáborral rendelkezô énekes. Ezek a lemezek fantasztikus példányszámban keltek el, arany, platina és gyémántlemezek – Jimmy ekkor már szupersztárnak számított Magyarországon. A közönség mellett a szakma is díjazta munkásságát, többek között 1994-ben eMeRTon, 1994-1995-ben Mahasz Arany Zsiráf, 1995-ben pedig Artisjus- Huszka Jenô díjjal térhetett haza a Király. Különleges hangadottság, stílus, hangterjedelem, rendkívülien szuggesztív elôadásmód és fantasztikus dalok, …ezek mind-mind a hihetetlen népszerûség összetevôi voltak. Jimmy-t 2001. január 2-án, sikerei csúcsán ragadta el az értelmetlen halál.
A Király 1999. november 21-én adta utolsó – természetesen teltházas – koncertjét a Budapest Sportcsarnokban. Ennek a fellépésnek állít emléket a most megjelenô DVD, melyen nem kevesebb, mint 28 (!!!) Jimmy-sláger kapott helyett. A kiadvány érdekessége, hogy a DVD korong mellett, bónuszként egy meglepetés CD-t is kap a vásárló, melyen két újrahangszerelt dal hallható Jimmy elôadásában. A január 20-án megjelenô DVD+CD kiadvány nemcsak a rajongóknak szerezhet kellemes perceket, hanem minden olyan zenerajongónak, aki kíváncsi a magyar popzene egyik legnagyobb legendájának munkásságára.
PAL / NTSC:
PAL
Extrák:
  • CD: Valamit szeretnék ma éjjel; Hol jártál mondd
  • Interaktív menü

Címkék: jimmy

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu