Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Egy napig ujra futballlázban égett Győr. Ha még nem is az egyre markánsabbá váló BI-es alakulat miatt, bár Egervári Sándor legénysége 4:1-re győzött a Fehérvár ellen., inkább a 25 esztendővel ezelőtti kétszeres bajnok együttese miatt. Verebes József nyolcvanas évekbeli aranycsapatát ünnepelte a város.

Öröm volt mérkőzésre járni az 1980-as évek elején Győrben. A helyi zöld-fehérek ugyanis a Mágus becenevet  kiérdemlő Verebes József  irányításával végigverték Magyarországot. Az ETO látványos, gólgazdag meccseire még az országhatárainkon túlról is átruccantak a nézők, hiszen az 1981-82-es bajnokságot 102 az egy esztendővel későbbit 82 rúgott góllal megnyerő Győrért érdemes volt utazni. Szentes Lázár, Hannich Péter, Hajszán Gyula, Burcsa Győző, Póczik József, Szabó Ottó Hlagyvik Gábor és társai játékával örökre belopta magát a Győriek szívébe.

Vereebes uj korszerű játékot honosított meg itt, amit imádtak a szurkolók. Átlag 16-17 ezer néző volt a lelátókon- mesélte Szániel János  klub akkori vezetője, aki a mesterrel együtt Győr város ezüst emlékérmét vehette át a tornász olimpiai bajnok  Borkai Zsolt  polgármestertől, mig a csapat többi tagja jubileumi emlékéremnek örülhetett.

Forrás: Vasárnapi Blikk

Címkék: Győri aranycsapat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu