Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Fejlődésed során megtanultál beszélni, egyedül használni a bilit, az iskolában a tanítónéni erőfeszítésének hatására megtanultál írni, olvasni. Felfedezted, hogy a a net közösségi oldalai milyen nagyszerű dolgok, mert ott számtalan ismerőst kereshetsz meg. Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy ez nem a fejlődés csúcsa, van még lehetőség bőségesen számodra. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy már a lánclevelek bizonyos fajtáit is felismered, mert a különböző tárgyak elkülönítése felvételi követelmény az általános iskolába..

Egy valamit azonban úgy tűnik, nem tud feldolgozni apró, légüres térben, biztonságban lebegő agyad. Ez a valami pedig nem más, mint az, hogy alapvetően fizetést és pénzt a munkáért szoktak adni. Bár a világ néha mást mutat, lehet bűnözni és csalni is, de az is egyfajta munka. Kérlek azonban, ne hidd el, hogy

 valaki a világ másik feléről pénzt fog neked puszira utalni, csak azért, mert te a saját oldaladon valamiféle linket helyezel el, ráadásul azt se képzeld, hogy ez MLM szerűen meghozza neked az egész életre való pénzt.  Soha többet ne küldj nekem és más embertársaimnak linket levélben arról, hogy kattintsak ide vagy oda, annak reményében, hogy te hamarosan ebből fogsz a karibi szigetvilágban nyaralni. El kell menni dolgozni, és nem rabolni mások idejét ilyen hülyeségekkel.

Lehet, hogy erre képtelen vagy, és levelem eddigi tartalmát nem fogtad fel vagy a „dehogynem kapok pénzt, te barom” felkiáltással fogadtad. Ebben az esetben kérlek mentsd meg a társadalmat magadtól, legalábbis itt a net világában élőket, add el a számítógépedet, mondj le az internet szolgáltatásról, és végezz valami olyan munkát, ahol lehetőleg nem kerülsz kapcsolatba emberekkel.

Címkék: hoax álhír

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Drágai kedves.....
Amire én felérek addigra vége van a forma 1-nek. üdv drága. de ha meg akarsz ajándékozni vele akkor futhatnál egyért nekem is. előre is köszönöm, hogy ilyen futkározós vagy.

Válasz

bernie ecclestone üzente 14 éve

Nyerj jegyet a Forma 1 Magyar Nagydíj-ra!

Bernie Ecclestone, a Formula-1 világbajnokság vezetője jegyeket sorsol!
A www.hungary.com/f1 található játékkal fuss egy gyors kört, majd ajánld 2 barátodnak és jövő hét hétfőn, értesítenek, hogy hány jegyet nyertél.

Sok Sikert!
Hungaroring

UI.: Nincs sok időd! Gyorsulj Fel!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu