Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:



Kedves barátaim, ismerőseim! Abaújvárról kaptam a következő levelet!

Az elmúlt napok másról sem szólnak községünkben, mint arról, földcsuszamlás sújtja községünket. Abaújvár modern kori történetének legnagyobb természeti katasztrófáját éli meg. Óriási szakadások hasították darabokra a település kül- és belterületétnek egy részét. Lakóházakat, mezőgazdasági épületeket, pincéket, kerteket, termőföldeket és emberéleteket szakított széjjel a föld. Közel negyven olyan porta van, amelyet valamilyen módon érint az esőzés és földcsuszamlás okozta kár.

Azonnali segítségre van szükség!

Ezúton hívnánk fel minden olvasó figyelmét is, hogy nagyon nagy a baj Abaújváron, ami még most emberi munkával (ezt már többen elkezdték, és végzik is) és sok pénzzel megállítható lenne. Ha ez a suvadás tovább folytatódik, a lakóépületeken kívül veszélybe kerül a műemlék templom és a parókia is, amitől jelenleg 100 méterre van az egyik jelentős csuszamlás.
De mivel községünk amúgy is anyagi gondokkal küzd, az Abaújvár Jövőjéért Egyesület létrehozott egy alszámlaszámot, amire várják a felajánlásokat, hogy a támogatások segítségével elkerüljük a tragédiákat, és szakemberek segítségével megállítsák az elkezdődött suvadást (betonfalak építésével, csapadékvíz elvezető rendszer kiépítésével stb).
A következő számlaszámra várja községünk az adományokat:
Abaújvár Jövőjéért Egyesület,
Abaújvár Földcsuszamlás 54700013-18104044-60000020

További információ, sárgacsekk kérése, ha valaki nem tud utalni:
Tóth István református lelkipásztor, 30/265-48-95 begin_of_the_skype_highlighting 30/265-48-95 end_of_the_skype_highlighting; 46/388-113 begin_of_the_skype_highlighting 46/388-113 end_of_the_skype_highlighting abaujvar@freemail.hu
A suvadáról részletesen: http://www.abaujvar.portal.hu

Isten áldásának kérésével fogadunk minden felajánlást!
Ha anyagilag nem is tudsz most segíteni, azt mindenképen kérnénk, hogy imádkozz ezért a kialakult helyzetért, és küldd tovább ezt az üzenetet, hogy minél több emberhez eljusson a "kiáltásunk"!

Köszönettel: Viki és István
http://www.pazsiharangszo.ref.hu

Címkék: abaújvár

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu