Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A neten is közzétette a berlini fal felhúzásáról és ledöntéséről szóló anyagait a BBC.

A ledöntés huszadik évfordulója alkalmából elérhetővé tette az interneten a BBC a berlini falat érintő anyagait. A kollekcióban nyomon lehet követni a kelet-nyugat megosztottságot szimbolizáló építmény történetét a háború utáni évektől 1989-es lerombolásáig.

 


Richard Dimbleby közvetítése 1965-ből


A látogatók olyan képeket tekinthetnek meg újra, amelyekhez évtizedek óta nem lehetett hozzáférni. Emellett beszámolók láthatóak az 1948-as szovjet blokád időszakától Németország újraegyesítéséig. A nagypolitikai történéseken túl a most bemutatott tartalmak arra is rávilágítanak, hogy az emberek életét hogyan befolyásolta a fal léte.

A most elérhetővé tett anyagok között igazi médiatörténeti csemegék is találhatóak. Az archívum megnyitása ezzel nem ért véget, a BBC tervbe vette annak fokozatos online elérhetővé tételét 1922-ig visszamenőleg.

 

(forrás: mediainfo.hu)

Címkék: archívum bbc berlini_fal

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu