Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Imre blogja - 2009. szeptember

Roman Polanski szombati letartóztatása egy újabb állomás egy több mint harminc éve, 1977 márciusa óta tartó ügyben. Hiába teltek el évtizedek, hiába valószínűsíthető, hogy az egykori bíró súlyos szabálytalanságokat követett el az ügyben, hiába bocsátott meg az áldozat nyilvánosan Polanskinak, az amerikai hatóságok továbbra is a rendező fejét követelik. Az alábbiakban olvashatók az ügy legjelentősebb fordulópontjai '77-től mostanáig.

 

Forrás: AFP

Roman Polanski

 

Ajánlat

KORÁBBAN

 

 

1977.

Címkék: angelica houston harrison ford jack nicholson jaqueline bisset kékfény külföldi bűnügyek laurence j. rittenband roman polanski roman polanski: wanted and desired samantha geimer

Tovább 

Dr. Mészáros Ágoston kifejlesztette a világ első vegyi hőszivattyúját (VHP). Most befektető kerestetik! Az új szerkezettel 80 %-kal csökkenhet a fűtési költségünk. Az energiát napkollektorból, termálcsurgalékból, kútból stb. nyeri. Tüzelőanyagot ezután 20 évig nem kell vásárolni. Egységáron számolva: az 1 kW teljesítményre vonatkoztatott telepítési költsége 400 Euró körül várható. És mindez egyszeri költség.


Még fél év kell!
Dr. Mészáros Ágoston közel 12 éve kezdett el foglalkozni az ötlet kidolgozásával.

Címkék: dikvek dr_mészáros_Ágoston fűtési_költség magyar találmány technológia vegyi_hőszivattyú vhp

Tovább 

Tegnap átadták az első nulla rezsiköltségű készházat

[2009.09.23. 14:04]

Szeptember 22-én adták át Pilisszentivánon az ország első nulla rezsiköltségű nagypaneles készházát, ami geotermikus-és napenergia felhasználásával, károsanyag kibocsátás nélkül üzemel – számolt be a hg.hu.

 

Feltűnés nélkül illeszkedik a takaros település városképébe a ház, mely a legapróbb részletekig precízen megtervezett a 400 ezer forint/m² árú épület.

Címkék: aktív_készház geotermikus napenergia nulla pilsiszentiván rezsiköltség

Tovább 

Egy a közelmúltban rendezett, a globalizációval járó egészségügyi problémákat taglaló világkonferencián egy élvonalbeli mikrobiológus bejelentette, hogy kutatási eredményei szerint a réz igen jó hatásfokkal hatástalanítja az A típusú influenza kórokozóit, így a H1N1 vírusokat is. A projektet az idén a vírusölők témakörének szentelt természettudományi világkonferencián ismertették. A kutatást Bill Keevil professzor, a Southamptoni Egyetem környezet-egészségügyi tanszékének vezetője irányította - adta hírül a Magyar Rézpiaci Központ.

Címkék: gyógyszer h1n1 orvostudomány réz vírus

Utolsó hozzászólás

ÖSSZEFOGÁS ÖF üzente 14 éve

Nagyon érdekes amit a cikkben leírtak. Ezek alapján lehet, hogy nem véletlenül
alkalmazták a rézkilincsket az építkezéseken?

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu