Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 Fősárkány - nem látja be ha hibázik

Telefonban: "Maga képtelen megérteni, hogy ez nem így van? Kötelező megbeszélésen veszek részt, üzenetet kell hagynia! Ötig egyáltalában nem érek rá! Értse már meg végre, hogy ez teljesen lehetetlen! Pontban hatkor Olgáéknál egy hivatalos üzleti vacsorát tálalnak fel, akkor részletesen meg kell beszélnünk a problémát! Ha addig nem állít össze egy 10 pontos kérdéssort, és nem juttatja el nekem telefaxon, nem tárgyalok a témáról! Nem szeretem a készületlen ügyfeleket! Mi az, hogy Önnek nem jó a hat óra! 16.55-kor pontban és nem később, hívjon fel a mobiltelefonomon és döntse el végre, hogy fontos magának ez az üzlet, vagy sem! Viszonthallásra!"

Nehezen küzdötte fel magát ebbe a pozícióba, a főiskolán - ha egyáltalán elvégezte - esti tagozaton szerezte diplomáját. Negatívban látja a világot, mivel az ő élete keserű, hát legyen az másoké is! Nehezen tűri a humort, a léhaságot. Megköveteli a rendet. Hét feje mindenhova odalát, és mindent észrevesz. Spanyol inkvizíció és monarchikus rend uralkodik nála. Vannak eretnekek és hűbéresek. A táborokat kihasználja egymás ellen. Gyermekeit és házastársát is hasonló módon kezeli, a magánéletet mindig háttérbe szorítja.


Milyen általában egy Fősárkány?

Döntéshozás:
Azonnali határozott, és akkor is helyes, ha nem helyes, mert a hibáit sohasem hajlandó belátni. Az megfutamodást jelent a számára.

Intelligencia: Általában nagyon okos, megvan a magához való józan esze, általános műveltsége, de gyakran a mély szaktudást a gyakorlatban, saját kárán megtapasztalt élmények helyettesítik.

Problémamegoldás: Nehezen boldogul a problémákkal, de mivel nagyon lojális és egyenes, mindig van egy-két régi bútor, aki támogatja, és biztosítja számára a bársonyszéket. Általában a férfiakkal jön ki jobban.

Felelősségvállalás: Önálló, még a nagy felelősségtől sem roppan össze, mert csak olyat vállal el, amit meg is tud tartani. Azt pedig tűzön vízen át véghezviteti a beosztottakkal.

Pénzhez való viszony: Szereti a pénzt, a tisztes jólétet. Puritán, kevéssel beéri, de nagy biztonsági tartalékot képez. Nehezen kockáztat.

Empátia, viszonya a beosztottakhoz: A hasonszőrűeket jól megérti, csak azokkal jön ki, akik meg tudnak tanulni a szájíze szerint fogalmazni, illetve akik nyilvánosan nem mondanak neki ellen. Magát kiváló emberismerőnek tartja, ami valószínűleg igaz is, mert a munkatársait csalhatatlanul a legjobbak közül válogatja ki és a győztes csapattal garantált a siker!

Mozgatórugója: Neki van igaza. nem tűri, ha kétségbe vonják állításait. Negatív és nagyon pontosan megfogalmazott körmondatai hatalmat szereznek számára. A hatalom pedig roppant fontos neki, hiszen állandóan elnyomottnak érzi magát, és ez ellen küzd. Ha tetteit négyszemközt elismerjük, minden bizalmát megnyerhetjük. Nem olyan szörnyű, mint amilyennek elsőre látszik

 

Címkék: női típus vezető

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu