Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A prosti és a királynő, vagy politikusnő

 

Prosti
Telefonban:
"Jaj drágám, ne mondja, hogy nem! Most becsüccsenek egy rövid kis tárgyalásra, de közben ugye megígéri, hogy felhív, és egy bájos üzenettel fényt visz ebbe a szürke napba! Ötkor sajnos nem érek rá, nem mondom meg, hogy a Minisztériumból jön hozzám egy kedves úr, mert még féltékeny lesz! (Hi hi) Azért küldjön nekem egy mélt, hogy Ön hogyan képzeli az estét Olgáéknál! Ott majd félrehúzódunk a kisszobába, és mindent megbeszélünk négyszemközt! Akkor pá drága és este találkozunk! Apropó! Ha nem kocsival jön, szívesen hazaviszem! Azt majd utána megbeszéljük, hogy melyikünkhöz! Ez csak vicc volt! (Hi hi) Akkor viszlát este és csókok!"

"Kifekszi" magának a pozíciót, az üzletet, a találkozót, az előléptetést, az elismerést, a jobb férjet, egyszóval mindent! Kétértelmű, sikamlós kis megjegyzéseit a férfiak szeretettel fogadják, és míg hagyja őket reménykedni, eléri náluk céljait. Eszközei az átlátszó muszlinblúz, a kihívó dekoltázs, minden eszközt a hódítás, csábítás érdekébe állít. Általában ritkán fekszik le valóságosan is! Inkább csak húzza, csábítja az áldozatokat, akik mire már megelégelnék a dolgot, benne csücsülnek a csőben. A prosti létében az az érdekes, hogy korosodó szépasszonyok is meg tudják őrizni ezt az attitűdöt, egészen a nyugdíjig, vagy még azon is túl!

Kislányát imádja, kisfiával nehezen tud mit kezdeni. Családi életére valószínűleg a féltékeny férje rányomja bélyegét. magánéletével "ötye" klubjának tagjait terheli, nem hordja magával a munkahelyre.

Milyen általában egy Prosti?

Döntéshozás: Azt dönti el legkönnyebben, melyik férfi mivel vehető le a lábáról. A többi jön magától. A pasi jön, és helyette dönt, sőt gyakran meg is oldja!

Intelligencia: A nőiségében, érzelmeiben, metakommunikációjában, verbális kommunikációjában olyan profi, hogy a férfiak azt a kis szakmai hiányosságot olyan szeretettel nézik el neki és magyarázzák el a dolgot egy gyertyafényes vacsora mellett, hogy a kívülálló csak néz! Nem buta ő! Sőt. Okosan használja eszét és butaságát egyaránt!

Problémamegoldás: Imádja másokkal megoldatni a problémákat! Azonban azok felismerésében kiváló. Sőt, azt is mindig pontosan ki tudja válogatni, ki a legalkalmasabb a probléma elhárítására. Így alapvetően kiváló problémamegoldató.

Felelősségvállalás: Önmagáért és tetteiért vállal felelősséget. Másoktól ugyanezt várja el. Hogy vállaljanak érte felelősséget. Ha ez sikerül neki, nincs gondja ezzel!

Pénzhez való viszony: Imádja a pénzt, odaadóan követi az összes pénzes férfi életútját egy kedves kis üdvöske.

Empátia, viszonya a beosztottakhoz: Kedves mindenkihez, igen gyakran még a hölgyeket is leveszi a lábáról, bár alapvetően irigylik, mivel valójában nem ért ahhoz, amit csinál és nem valódi munkával érte el, amit elért.

Mozgatórugója: Saját ellenállhatatlanságának megtapasztalása.

Királynő, vagy Politikusnő

Telefonban: "Majd a személyes találkozónkon este Olgánál egyeztetjük a véleményünket! Kezdődik a tárgyalásom, mennem kell! Nem az öt óra biztosan nem jó! Hatkor Olgánál személyesen megbeszélünk mindent. Jó lenne, ha addig egy rövid e-mailben vázolná a saját álláspontját, erre még ma reagálni tudok írásban! Az esti viszontlátásra Péter!"

Demokratikus vezető, mindegy, hogy férfi, vagy nő. Ő hordja a koronát. tekintélyét azonban nem örökléssel szerezte, hanem csak magának köszönheti. Ha kell kritikus, ha kell, kiáll a munkatársakért, ha azonban vétkeznek, megértve álláspontjukat, építő javaslattal áll elő és közösen oldják meg a dolgot. Nem engedi a magánéletet túlságosan begyűrűzni a munkahelyre, de megfelelő fórumot ad minden magánjellegű kérdésnek. Az ideális vezető, ha lehet ilyen egyáltalán.

Magánéletéről csak a legszükségesebbeket mondja el. lelki fájdalma esetén bevallja, hogy mi a gondja, gyermekére gondot fordít, általában két gyermeket szül. A kiegyensúlyozott vezető magánélete is harmonikus.

Milyen általában egy Királynő?

Döntéshozás: Megfontoltan dönt, másokat is bevon, de az utolsó szó az övé.

Intelligencia: Tudja, mit tud és mit nem. A beosztottaitól tanulni tud, mindenkit arra a munkára használ, amire alkalmas. Kiváló stratéga. Szakmai tudása nagy, de képes tanulni, változni, fejlődni. Általános műveltségét is gyarapítja, gondolkodása átfogó.

Problémamegoldás: A közös problémamegoldás híve. Csapata egyben párt is, mert pártolják azt, amiben egyetértenek. Képviselni tudják, megbecsülik.

Felelősségvállalás: A felelősséget minden esetben, teljes hatáskörben vállalni képes.

Pénzhez való viszony: Tudja, hogy a teljes értékű élethez pénzre van szüksége, ezért megkeresi a lehető legtöbbet, amit az ő pozíciójában lehet. Ha javíthat a helyzetén, felismeri a lehetőséget, de nem törtet a vagyonért.

Empátia, viszonya a beosztottakhoz: Kedves, határozott, barátságos. Példával jár elöl, beismeri, ha hibázik, mert a hiba együtt jár munkájával. Tartása egyenes, kedélyes a modora, képes harag nélkül megválni az alkalmatlan emberektől és kiválasztani, felismerni az új munkatársak erényeit. Sosem érzelgős, a magánélet nem mehet a munka rovására, de a fordítottját sem nézi jó szemmel.

Mozgatórugója: A hatékonyság megtapasztalása, a boldog élet és egyensúly megteremtése.


A tiszta típus igen ritka! Ha női vezetőként kint felejtjük beosztottunk asztalán a cikket, talán leszűrhetjük viselkedéséből, hogy ő hová sorolt minket! Ha főnöknőnket soroltuk be a lányokkal, óvatosan a tudomására hozhatjuk az értékelést! Lehet, hogy kirúg, lehet, hogy elégedett lesz, de az is lehet, hogy magába száll és megváltozik. A lényeg, hogy a királyi vonásokat erősítsük magunkban.

 

Címkék: női tipus vezető

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu