Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves nővér - a kompromisszumok nagymestere

 

Telefonban: "Ahogy Ön gondolja. Megpróbálok alkalmazkodni az igényeihez. Most egy tárgyalásom kezdődik, amit már nem tudok lemondani, de ha a titkárnőnknél jelzi, hogy Ön az, meghagyom, hogy hívjanak ki az értekezletről! Talán nem fogja megtörni a tárgyalás menetét, ha egy pár percre kijövök. Az öt órás tárgyalásomat pedig megpróbálom lemondani, hogy még időben oda tudjak érni Olgához. Segítenem kell neki elhozni a vacsorát és az asztalbontás is rám vár majd. Ha gondolja, odaviszem, hogy Ön nyugodtan ihasson, ne legyen gond az autóval!"

A kompromisszumok nagymestere. Szociális beállítottságú, mindenben alárendeli magát másoknak. Elkötelez másokat apró, alig észrevehető, mégis nagy szívességeivel, hogy aztán azokért finoman, de módszeresen beszedje a viszonzást. Önzetlennek tűnik, valójában mégis önző. Önfeláldozása mögött a kitörés, a felülemelkedés vágya rejlik. Bűntudatot ébreszt másokban, mert ők nem annyira jók és tökéletesek, mint ő.

A "Zsidó anya" áldozatvállalásával akár akaratuk ellenére is boldoggá teszi a gyerekeit. Férje általában nyilvánosan csalja - nem is csoda - viszont a pénz és a bűntudat miatt ritkán válik el tőle.


Milyen általában egy Kedves nővér?

Döntéshozás: Úgy igyekszik igazítani a dolgokat, hogy mások döntsenek úgy, ahogy Ő szeretné, és ezzel már csak egyet kelljen értenie.

Intelligencia: Nagyon okos, de szakmai tudása gyakran hiányos, amit a hallgatás csendjébe burkolódzva igen jól leplez.

Problémamegoldás: Másokkal oldatja meg a problémákat, de úgy, hogy a szálakat a kezében tartja, és felülről mozgatja.

Felelősségvállalás: Mivel ő elfogadja mások döntését, - ami valójában az ő döntése is - másokra hárítja a felelősséget. Gyakran keresi a hibást, felelősségre vonja, hogy megbocsáthasson, és kegyet gyakorolva még többet követelhessen.

Pénzhez való viszony: Látszólag teljesen feláldozza magát és minden anyagi forrását a munkáért, azonban az általa megvalósítani kívánt szent cél érdekében sokra képes. ilyen lehet egy alapítvány támogatása, egy kisállathoz való viszony, a gyermeke imádata, főként, ha magányos szülő, vagy gyűjtőszenvedély, amire az átlagnál, sokszor lehetőségeinél többet áldoz.

Empátia, viszonya a beosztottakhoz: kedveli beosztottait, ugyanakkor az embertársi szeretetről szónokol. Hűvös, kimért, megértőnek tűnik. A hibákat azonnal megtorolja, a dicsérettel mégis szűkmarkú, mert számára a helyes viselkedés a természetes.

 

Címkék: női tipus vezető

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu