Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Máter Domini - mindenki anyja, ha akarja, ha nem!

Telefonban: "Tudja Péterkém, ez nem teljesen így van! A gyerekekkel megbeszélést tartunk, addig a Tündikénél - tudja, ő a kis titkárnőnk, ügyes kislány! - hagyjon nekem egy üzenetet! Kábé öt körül jön hozzám még egy vendég, a minisztériumból, hogy megbeszéljük az x-aktát! Utána annál a drága Olgikánál hatkor vacsora lesz. Hogy az mennyit dolgozik szegény! Azt hiszem, segítek Olginak, hogy egy kicsit ő is ki tudjon kapcsolódni a társaságban! Mindenesetre majd sor kerítünk valamikor az esete folyamán erre a mi dolgunkra is! Ha mégsem, legfeljebb majd holnap egyeztetjük! Ne izguljon, minden rendben lesz! És ne felejtsen Olgikának virágot venni! Tudja, hogy örül neki mindig! Akkor viszlát este Péterkém! És üdvözlöm a gyerekeit!"

A domináns anya. Mindent megszervez, azonnal képes igazodni a legváratlanabb helyzetekhez. Teljesen mindegy, hogy a gyerek öntötte bele a hangversenyzongorába a porcukrot, vagy a munkatársnőjét hagyta ott váratlanul a férje két gyerekkel, mindig talál értelmes, vagy legalább annak látszó, megnyugtató megoldást. Liberális, de nem ráhagyó. Kis családjaként kezeli munkatársait. Képes megvalósítani a csoportmunkát, megtalálni az embereknek a leginkább testreszabott feladatot. Az időpontokkal gyakran csúszik, de megbízói szeretik, így inkább elnézik neki, mintsem más, kevésbé alapos csapattal dolgozzanak. Családja bejár a munkahelyre, családi életéről általában mindenki részetekig menően értesül. Gyerekeit a cég neveli, vidám, kicsit szeleburdi családdal büszkélkedik.


Milyen általában egy Máter Domini?

Döntéshozás: Döntéseit megbeszéli csapatával, együtt döntenek, ha döntésük hibás, együtt korrigálnak.

Intelligencia: Általában magánál okosabbakat is maga mellé mer válogatni, mer tőlük tanulni, úgy, hogy elismeri őket, ellentétben az előző két típussal. Van annyira okos, hogy tudja, mit nem tud.

Problémamegoldás: Az egység erejébe vetett hite mozgatja, amivel képes a problémákat megoldani. A nagy nehézségektől hajlamos megriadni. Nem kifejezetten bátor.

Felelősségvállalás: Közösségben igazán hatékony. Szívvel vállal felelősséget, a valóban nagy felelősségtől megriad.

Pénzhez való viszony: Ha neki nincs is meg mindene, a többieknek fontos hogy meglegyenek a dolgai, elégedettek legyenek. Azért az egészséges mértéket fenntartja, nem úgy, mint a Kedves nővér, aki mindenét odaadja a közösségért. Sajnos, eléggé könnyen kihasználható, mert jóindulatú és másokról is ezt feltételezi.

Empátia, viszonya a beosztottakhoz: Nagyon odafigyel mindenkinek a lelki működéseire, gyakran az egyént a cég érdeke fölé helyezi, ami visszaveti a teljesítményt.

Mozgatórugója: A szeretet. Amit szeret, azt csinálja, amit nem azt elutasítja. Ösztönös, naiv, kedves. Gyakran hánykódik az életben, de mindig felszínre kerül és túlél. Gyakran dicsér, a hibákat azonban nem torolja meg eléggé, mert azonnal megérti a hibást és megbocsát, mielőtt megharagudna rá. Jó szívével ezért gyakran visszaélnek.

Címkék: női tipus vezető

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu