Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ez itt a Funky világa!

A meglepetések világa, ahol folyamatosan zúg az összes "szabály" vészharangja! A váratlan fordulatok, az ötletesség világa, ahol senki sem képes megmondani, mit hoz a holnap!

Ismerős világ? Igen! Ebben élsz!

Egy funky világ vesz körül, ahol az utóbbi időben nagyot változtak a dolgok!

A sikeresek ma már nem a termékek minőségében, hanem az eltérő gondolkodásmódban különböznek versenytársaiktól. A hangsúly ma már azon van, hogyan gondolkodnak az emberek, nem azon, mit tesznek a szereplők. És az új világnak új megközelítésre, aktuális közgazdász értelmezésre, új alapvetésekre van szüksége.

Ha sikeres akarsz lenni, legjobb ha elfelejtesz mindent, amit eddig tanultál.

A Funky Business megfogalmazza a gyökeresen megváltozott körülmények új alapeszméit - így lett belőle jelkép, fogalom, mozgalom, eszme, az új világ közgazdász bibliája.

Hogy van-e esélyed? Naná!

Az esélyegyenlőséget a jó öreg Marx papa szolgáltatja, aki már akkor megmondta, hogy a legfontosabb termelőeszköznek a dolgozó tulajdonában kell lennie. Milyen igaza volt! És mi az új világ legfontosabb termelőeszköze? Az emberi agy!

A tehetség! A tehetség, mely táncoltatja a tőkét!

Neked is van, használd! Pörgesd fel! Gondolkodj, tudj, cselekedj másképp! Vedd észre mitől, hogyan működik az új világ! Urald! Irányítsd! Élvezd! Légy Te is tőke-tánctanár!

Címkék: hely munka építés üzlet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu