Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Eltelt a békés karácsony, a dirdurros szilveszter, sőt a 11-es év első hónapja is elsuhant, ideje ismét írnom ide, bele a Nagyvilágba.

Távolabbról kezdem. Már régóta, talán egy éve érzem, életem egyik korszaka lassanként lezárul. Örökké tevékenykedő Manó Monyolka létem véget ért, és apránként átléptem az odújából szemlélődő öreg boszorka létbe. Megöregedtem.

Ámde, minthogy még mindig mozog bennem valami, nem vonhatom ki magamat a világból és nem süppedhetek teljes tétlenségbe, megújulok, mint vén boszi!

Először is megváltam nem túl régi és még működő lapitopimtól, hogy segítőtársamul fogadjak egy új, erősebb masinát. Hiperszuper Lenó 2011 első hó 11.-én érkezett, felröppentettem rá a varázslatos operációs rendszert ötször, vagy talán hatszor, a kedvenc szöveg-, és képszerkesztőimet, szótárt, kártya, mahjong és egyéb játékomat, és íme! Most itt keringőzünk a virtuális térben.

Ráadásul, Lenó nem csak nekem mutatja meg a Nagyvilágot, engem is megmutat a Nagyvilágnak, mert felém pislog apró kameraszeme.


Szép Időket!

Csandi


 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu