Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Rég írtam ide, ez nem szép tőlem. Pedig jól tudom ám, hogy nem csak a hivatásommal kapcsolatos érdekességeket, hanem a magánéletemről szóló híreket is várják a Népek!

Itt nálunk kisebbecske lakásfelújítás zajlik. Egy szoba festegetése, ajtók mázolgatása, bútor lecserebere.

Figyelmeztetek mindenkit, aki ilyesmin töri a fejét, először is: a falfesték, és főképp a festékhigító nem jó illatú! Másodszor: interneten bútortvásárolni lehet, de a végeredmény nem biztos, hogy éppen az, amire számítottunk!

Persze minden megoldható, a bútorszállítók szerint nem először kérték őket arra, hogy zsúfoljanak be öt szekrényt az egyik szobába, majd vigyék át az összeset a másikba. Hiába, a munka nemesít! Jómagam is szívesen rámolok habár, az én esetemben ez igencsak virtuális jellegű: ő, ő meg ő rámol, én virtuskodom.

És nefeledjük Emberek! Még tart a Gomb Oli Rajzpályázat! Folyamatosan érkeznek a szebbnél szebb műremekek, küldjetek még! Hajrá!

 

Szívből üdvözöl Mindenkit: Csandi

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu