Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Vasárnap elsétáltunk Anyuval a vásárba. Most még tart az indián vénasszonyok nyara, de hipp-hopp, itt a tél, meg a magam kis h1n1 virgulenciámat sem szabad hurcolni, szóval ez egy begubózás előtti kirándulás volt. 

Egyik-másik árus ismerősként szokott üdvözölni, azt mondják: kolléga. Ez rettentően jólesik, hiszen a kissé arcátlan tolókocsis kéregetőnek nem ezt mondják. Bizony, eladtam jó pár könyvet, meselemezt a vásártéren. Még a korai ébresztő és jóval fárasztóbb fintorgások, megjegyzések ellenére is jó móka volt, élveztem.

Vissza is megyünk olykor-olykor, de már nem keresni, hanem költeni!

Felújítottam a ruhatáramat, többek között vásároltam kardigánt, mivel nem kevés mániám egyike a kardigángyűjtés. (Tolókocsiban könnyebb levetni egy kardigánt, mint egy pulóvert, erre pár évvel ezelőtt jöttem rá, azóta vagyok kardigánbeteg.) Nem vettem sokat, csak hármat.

Atyámmal is megbeszéltük, hogy találkozunk a gumicukor-árus előtt, és megnézzük a régiségeket. A vásár legjobb része a régiségpiac, mert a múzeumokkal ellentétben, itt lehet turkálni a poros, rozsdás kacatok között, és néha igazi kincsek kerülnek elő. Például egy szép régi dobozka, merthogy dobozgyűjtő is vagyok.

Engem egészen megbabonáznak a kis dobozok, szelencék, kívülről mindegyik más és más, színesek, kopottak, cirádásak és ki tudja, mit rejtettek el benne?! Titokzatos és izgalmas a doboz.

Most nem került elő egy se, de sebaj, így maradt némi kardigánra való.

 

Mindenki pihizzen jól és sokat!

Szép hétvégét kíván:

Csandi

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szabó Mária üzente 14 éve

Jó móka lehetett ez a vásári kirándulás, én is szeretek kimenni, de már rég nem voltam, pedig most jó idő volt és lehet, hogy találkoztunk volna.
Neked is szép hétvégét.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu