Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ági56 blogja - 2008. szeptember

Édesanyám születés napja van ma, és már régóta nincsen velem. Mint az elsõ nap, úgy hiányzik most is nekem. Nem látom, de mégis a szívemben érzem, hogy mindennap itt van nekem. Fentrõl figyel reám, Õ is, és az Édesapám. Õk ketten együtt vigyáznak megint reám. Nagyon jó lenne, csak legalább egyszer, megint átölelni Õket! Soha nem engedni el, mert a hiányuk, szinte elviselhetetlen. Pedig nagyon sok idõ telt el már az óta.  Az Ûr, amit maguk után hagytak, ennyi idõ után is, szinte elviselhetetlen.

Címkék: szüleim édesanya édesapa

Utolsó hozzászólás

Radványi-Nagy Katalin üzente 15 éve

Szép megemlékezést készitettél!Akik már elmentek, bennünk tovább élnek, igaz mindent megtennék, hogy csak egyszer is körbeölelhessem Őket.

Tovább 

Minden regisztrált tag, ha naponta látogatja ezt, a weboldalt-pénzt keres vele.

Sign-Up for our FREE Orlando Convention 09/27/08

              

 

    network.hu

 

ZenZuu egy új nemzedék közösségi hálózatot építõ portál, ami arra biztosít lehetõséget, hogy létrehozz egy profilt, ami hasonló más régebbi közösségi hálózatokhoz, azzal a különbséggel, hogy megengedi neked, hogy pénzt keress az által, hogy felveszed barátaidat a hálózatba, és jövedelmet kapj, meg részesedj.

Címkék: bevétel megosztási rendszer

Utolsó hozzászólás

FULEKI Sandor Jozsef üzente 15 éve

Szeretnel sok penzt keresni az internet segitsegevel? Itt lehetoseg.Kattins a linkre,vagy ha nem mukodik masold be a bongeszodbe es regisztralj.www.sandor.rejuvenatetour.com Hogy mirol van szo,pontosan megtudhatod a kovetkezo cimen.minden este 19 oratol,magyar ido szerinthttp://www.hotconference.com/software/conference.php?id=41944042,termaszetesen magyarul.Akonferenciara nem kell meghivo,egyszeruen csak menj ra az oldalra es halgasd meg.Meglatod megeri.

Tovább 

Kárpátia zenekar Alapítás éve: 1998 

Helyszín: Budapest / Magyarország

 

 

network.hu

 

A Kárpátia zenekar 1997-ben alakult, de tagjai már ismert, 1990 óta táncházi és koncertezõ zenészek, több év itthoni és külföldi tapasztalatával. Alapvetõen Moldva táncait és dalait játsszák, melyek mára kiegészültek ? a közelebbi és távolabbi ? környék népzenéivel Bukovinától Törökországig.

Mindannyian 25 év körüli fiatalok, akik a táncház mozgalom harmadik generációjához tartoznak és annak évek óta aktív résztvevõi.

Címkék: Nagy Magyarország tradicionális értékek táncház

Utolsó hozzászólás

Karpatias Janos üzente 15 éve

Sziasztok!kb 1 honapja ismerkedtem meg a Kárpátia együttes zenéjével és azota folyamatosan hallgatom öket! Nagyon jok!Mint ahogy a blogod is,köszi ezt a szép összefoglalást roluk.

Tovább 

Jövedelemkiesés- biztosítás ? Díjszámítás-kötés

   Munkanélküliségre, táppénzre és balesetre! 

 

network.hu

 

    MI a HAVI FIX JÖVEDELEMKIESÉS-BIZTOSÍTÁS?

   Sajnos bármelyikünkkel elõfordulhat, hogy munkanélküliség vagy hosszan tartó betegség miatt hónapokig nem kapunk fizetést vagy     fizetésünknek csak egy részét kapjuk meg.

  Ilyenkor sokszor
megoldhatatlan problémát jelent számláink (gáz-, villany-,  stb.) kifizetése, hiteleink törlesztése, gyermekeink iskoláztatása.

Címkék: biztosítás hioroszkóp

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

És kik nem vehetik igénybe a jövedemkieső biztosítást ?



Az előző poszt azt foglalta össze, hogy kik azok, akik megköthetik a biztosítást. A biztosítástípus kezdeti megjelenése óta elérhető adatok, feltételek azonban a válság miatt időközben módosultak. Több cikk, interjú és persze a gazdasági helyzet is pontosította (szűkítette) a képet, ezek alapján állítottam össze egy listát azokról, akik nem használhatják ki e biztosítás előnyeit. Nézzük, kik ők?


* aki rendes felmondással távozik cégétől
* akit rendkívüli felmondással küldenek el
* aki közös megállapodással távozik cégétől
* aki valamely hozzátartozója alkalmazásában áll
* a gazdagági válságtól leginkább sújtott szektorban dolgozók (pl. autóipar, luxustermékeket gyártó iparágak)
* akik munkahelye csoportos létszámcsökkentést jelentett be
* akinek munkahelyén már történt létszámleépítés, vagy erre vonatkozó bejelentés
* akinek munkahelye olyan cég, amely csőd-, felszámolási vagy végeljárás alatt áll



Érdemes volna megnézni, hogy a többi biztosító (amelynek palettáján megtalálható ez a biztosítás) milyen feltételeket szab jelenleg.

Ennek ismeretében te még aktív dolgozóként ,éves szerződés munkaviszony van mögötted,megkötöd és ,közben elbocsát embereket a céged,létszámleépítés vagy csoportos leépítés,aztán kiderül fizetésképtelen csődöt jelent miután elküldött embereket és felvette a pályázati,önkormányzati pénzeket,Eybl,Zalabaromfi,Lenti gyárak,Flextronics stb.Ez már 2 ponton bukta.+ pont a felmondás mikéntje.Ez a 3.pont.
Volt ismerősöm aki így járt holott megkötötte és egy vasat se kapott holott befizette,szerződést kötött a pénze odaveszett.
volt aki téppénzen volt és azalatt mondtak fel neki belekötöttek holott meg kellett volna kapnia kijátszotta a biztosítós ügyintéző és a munkáltatója a pénzét elrakták.
Aztán nem volt munkája az önkéntes nyugdíjpénzernál felfüggesztett bejelentett és mégis visszafelé levonogatták a pénzét a számlájáról,szépe elfogyott a befizetett addíg összegyüjtött fél millió forintja.
Következő buktató.
Az illető ment a munkaügyi kirendeltségére a segélyére amit megvontak,elloptak tőle úgy hogy ottani ügyintéző félreírta a lakcím,banki számát ,a szerződésében 4 súlyos hiba esett nem tájékoztatták kellőképpen.várta a pénzét a leveleit nem kapta meg,és még a munkaügyes volt a dilis,a póstás meg leszarta bedobta másnak a levelet.
Az alany nem tudott a kellő időpontokban jelentkezni a munkaügyi szervnél,felhívni,utánna menni a számára kirendelt állásnak,illetve visszautasított már 3-at amire nem voltak kiváncsiak miért.
Ok.A munkáltató korrupt feltételek mellett akarta alkalmazni,korrupt munkaszerződés,nem akarta bejelenteni,rendesen fizetni,nem volt biztonságos egészségére káros volt a termék,munkagép ami mellé állították,és túlhajtották mint egy gépet,felgyorsították a gépet két nap alatt egy heti termelést huzattak le vele,de tartós munkája,se pénze ,fizetése nem lett.Körmendi csokigyár,Klutchi,Szombathelyi cégek.Mind a 3 céget többen feljelentették a munkaügyi bíróságon,és egyéb hivataloknál.Pénzügyi bírságot kaptak,ellenőrzés némi ejnye bejnye azóta is csinálják.
A szerződése olyan felháborító pontokat tartalmazott ,hogy ő felel a birtoka,családja párja vagyona és pénzével ha nincs meg a napi db.szám rossz a gép,és előre levonják így is úgyis a fizetése 30-50 % át.Arról nem is beszélve papíron csomagoló volt szerződésben de a valóságban nőket,gyerekeket raktak be gépkezelő,gépszerelő,öntő munkába és a cég úgy hírdetett szemüvegtörlő kendőt gyárt aztán kiderült az ott felmosórongy a Tescó, lIdinek dolgozik be.
nem volt formaruha.,papucs munkavédelem,szemüveg és a gépeken burkolat.
képzett emberek,nők vállaltak el alja munkát leszerződtek válogatni,csomagolni és ez lett.megaláztatás kizsákmányolás sőt még tudjuk mi vagy 50 tanú hogy nagy kiabálás volt mert az ottani főnök rájuk zárta az ajtót megfenyegették őket,kényszerítették írja alá majd felmond 2 nap,2 hét múlva addíg nyerészkedett 3-5 cég az adataival,b,adószám és oktatási ,állami foglalkoztatási pénz,munkanélkülit ,hátrányos helyzetűt alkalmaz a járulékával és a munkabérével is a kis hölgynek.a hölgy családtagokkal és hatóságokkal tért vissza mire az osztrák és a nője,az irodista vörös liba nekiugrott ,ordított ,cinikusan gúnyolták,röhögték ,provokálták majdnem verekedés lett a vége,holott a pár szépen ment oda azok támadták meg a munkáltató mire megszületett a felmondás.A történet igaz.
A papírokat is alíg adták ki és a napi bért.A munkaügyi központ,oktatási központ é munkáltatók s így álltak hozzájuk,elvették a pénzük,még ők támadtak,és törölték a rendszerből így se munkabér,munkaszerződés ,se segély,se biztosítása nem lett.Modern tolvajok.Vigyázzatok !

Tovább 

 

Belépõkártya a munkaerõpiacra - Start Plusz kártya

2008. szeptember 03.             

network.hu

 

Forrás: Profession.hu

A családbarát munkahelyek, részmunkaidõs foglalkoztatások, távmunka lehetõségek még gyerekcipõben járnak Magyarországon, annak ellenére, hogy hosszútávon jelentõs költségmegtakarítást eredményezhetnek. Ezért fókuszált az Új Magyarország Fejlesztési Terv a Gyesrõl, Gyedrõl, Gyetrõl visszatérõ célcsoportra és hívta életre egy éve a Start Plusz járulékkedvezményeket biztosító kártyát, ami kedvezményeket nyújt a munkaadók részére.

Címkék: belépőkártya foglalkoztatás munkanélküliség

Utolsó hozzászólás

Radványi-Nagy Katalin üzente 15 éve

Nagyon köszönöm, hogy elküldted.Pillanatnyilag nekem van munkám, de ki tudja meddig?

Tovább 

 

 

     Szepes Mária az ezoterika nagyasszonya.

                                     Tömérdek ismerettel, és a tudással szembeni olyan

network.hu

 

 

                         alázattal, ami, csak a legnagyobbaknak adatik meg.

                       Mint ahogy a sugárzó, érdek nélküli szeretet is

                   csak a kiválasztottak jussa. Ezek birtokában

                          válik korunk fénykibocsátó üstökösévé, aki vajúdó mindennapjaink

                                  kétségbeesett egére fest egy követhetõ irányt.

Címkék: Szepes ezotéria mária oroszlán vörös

Utolsó hozzászólás

Tóth Zoltánné Erika üzente 15 éve

köszönöm

Tovább 

     Szepes Mária az ezoterika nagyasszonya

 

network.hu

  Itt még Orsi Mária néven

 

   Figyelmetekbe ajánlom

Szepes Mária videó sorozatot

Címe: A Csodák Valósága

 

1908-ban született. Abban az évben, amelyben ? bizonyos számítások szerint ? a Vízöntõ világkorszaka beköszönt.

        1929-ben, 21 éves korában kezdi

network.hu

 

naplójegyzeteinek írását.

 

Megismerkedik Szepes Béla (1903?1986) képzõmûvész, többszörös atléta- és síbajnokkal, olimpiai ezüstérmessel, akivel 1930.

Címkék: Irodalom Meghatározó ezoterika

Utolsó hozzászólás

Tóth Zoltánné Erika üzente 15 éve

Köszönöm,a Pöttyös Panna történetek a kedvenceim

Tovább 

Mi összegyûjtöttük neked a különbözõ jógafajtákat!

Bikram jóga ? A feszes test eléréséhez
Nyugaton már elterjedt ez a jóga, melyet más néven forró jógának is neveznek, ugyanis a kilencven perces foglalkozás egy 37-39 fokra fûtött teremben zajlik. Ez a rendkívül fárasztó jóga Bikram Choudhury súlyemelõ nevéhez fûzõdik, aki egy súlyos térdsérülés miatt kénytelen volt feladni sportpályafutását. Ez a jóga csak edzettebbeknek ajánlott, nekik is kiemelten fontos a folyamatos vízutánpótlás.

Címkék: egyensúly meditáció spirituális fejlődés

Utolsó hozzászólás

Tóth Zoltánné Erika üzente 15 éve

még nem próbáltam,de biztos jó dolog,segít levezetni dolgokat

Tovább 

Létünk titkai   Közérzet

 

Ezért az apa, az anya, a testvérek, a gyerekeink a legfontosabb tanáraink is egyben. A tanulás sokszor kellemetlen, hiszen ahhoz, hogy a fejlõdés a legmegfelelõbb legyen, meg kell ismernünk mindkét végletet, legyen az jó vagy rossz. Ez persze relatív, csak számunkra rossz vagy jó valami, a mi értékrendünk szerint. A fejlõdés a két véglet megismerése és ezen belül a saját helyünk, középpontunk megtalálása. Ehhez ad egy támpontot a horoszkóp, ami meghatározza, hogy mik az elemi tanulnivalóink.

Címkék: energia fejlődés impulzusok jelzések meridián

Utolsó hozzászólás

Tóth Zoltánné Erika üzente 15 éve

sok érdekességet olvastam nálad Ágika,ezek a dolgok nagyon érdekelnek.Köszönöm

Tovább 

A fekete lyuk titka.

 

Állítólag a fekete lyukak fejtetõre állíthatnak mindent, amit a valóságról tudunk. Hatalmas sûrûségüknél fogva elgörbítik az idõt és a teret, és nem lehetetlen, hogy közvetlenül más naprendszerekhez kapcsolódnak. Mi hát a valóság? Hosszú évek óta folyik a vita a tudósok között, hogy a fekete lyukak léteznek-e, és milyen törvények érvényesülnek a belsejükben. A vita lebilincselõ, különösen annak fényében, hogy igazolódni látszik: a tudományos fantasztikum nagy része valójában tudomány lehet.

Címkék: Newton csillagászat gravitáció univerzum

Utolsó hozzászólás

hargitai lászló üzente 14 éve

nincs hozzáfűzni valóm

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu