Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A merényletek óta  idén először esik  szeptember 11-e szintén keddi napra. Megemlékezéseket tartottak az Egyesült Államokban a 2001, szeptember 11-i terrortámadások hatodik évfordulóján. New-Yorkban- a korábbi évekhez hasonlóan - négyszer  egy percre néma csönddel tisztelegtek az áldozatok emléke előtt. Michael Blloomberg polgármester mondott beszédet a lerombolt Világkereskedelmi Központ helyszíne közelében, ahol idén is felolvasták az áldozatok neveit.

Négy elcsendesülés jelezte azokat a pillanatokat, amikor hat éve ennek a napnak reggelén az eltérített repülőgépek az ikertoronyba csapódtak, majd az épületek leomlottak.

A megemlékezést idén először nem a katasztrófa helyszinén, a ground zero néven elhíreisült területen, hanem egy közeli parkban tartották meg. A tornyok helyén ugyanis az új, Amerika függetlenné válásának évére utalva jelképesen 1776 láb magasra tervezett Szabadság-torony építése folyik.

Az emberiség legszörnyübb terrorcselekménye, olyan tragédia, amely saját felelősségünkre is emlékeztet. Szabadságunkat, a hétköznapok rendjét és mindannyiunk biztonságát meg kell védenünk.

A merényletekben a 19 terroristtával együtt összesen 2993 ember halt meg.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu