Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Számos jel szerint ismét véget ért egy év. Lesz uj esztendő, hogy milyen, arra nézvén nem lehet stabil fogódzót nyújtani. Annélkül, hogy jóslásokba bocsátkoznék sejtésekkel szolgálhatok, persze akadnak stabil pontok is.

2008. egészen bizonyos, hogy szökőév lesz. Tehát lesz február 29-e. Végre ünnepelhetnek akik e ritka napon születtek, vagy egyéb ünnepelni valójuk akad.  Ha pedig szökőév, akkor olimpia. Ezuttal Pekingben, valószinüleg olyan szintű rendezéssel, amilyet nem látott még a világ.

Bizonyosan lesz foci EB is, ahol a magyar válogatot nélkül is rugdossa a bőrt  öreg kontinensünk élvonala.

Őrségváltás lesz két fontos politikai poszton, az USA uj elnököt választ, és Oroszországban  is elnökválasztás  elé néznek.

Ciprus és Málta bevezeti az eurót, Szlovénia pedig az unió soros elnöke januártól juniusig.

Szerény hazánkban emlékezhetünk Wass Albert, Teller Ede, Könyves Kálmán, Hunyadi László születésének évfordulójára. Hunyadi Máttyást 550 éve koronázták meg a Duna jegén.

Kell is a múltból erőt gyűjtenünk, hogy kinnt legyünk már a gödörből. Halljuk úgy is eleget, hogy kifelé mászunk már, nagy vigadalomra azonban nem nagyon lesz kedvünk fene nagy jólétünk közepette,  ha a kimászás igérete is csak egy dumának bizonyul. megint.

A népszavazás is készül, amitől nekünk megint csak nem lesz jobb. Az ötletgazda előrehozott választássá avanzsálta a referendumot, ami egy politikai badarság. Boritékolhatóan a tobbi hiszti is inkább visszafogja az ország szekerét, mint lendítene rajta .

Lám lám mennyit sejteni a jövőből, igy néhány nappal aktualitása előtt, de ugyanannyi a bizonytalanság is.

Jó lenne ha valódi és reális lépéseket előrefelé tevő, a józan észben bízó többséget maga mögé állítani képes higgadt ember, erő látszana kibontakozni a 2008-as naptári évben. Ha nem is tökéletes, de legalább valamilyen fokú elégedettséggel töltené el szerénységem.

Címkék: véget ért egy év

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu