Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A futballjátékban minden személynek, tárgynak megvan a meghatározott szerepe. Még a néző sem lehet külső szemlélő, a pályán történő események magukkal ragadják.A lelátókon ülő, vagy a tv képernyője előtt izguló szurkoló sokszor nem bosszankodna feleslegesen egy-egy jelenet láttán, ha tudná, hogy mi miért történik a pályán. Sokszor csak arról van szó, hogy a játékhoz szervesen odatartozó, a szabályokat jól ismerő játékvezető olyat látott, amit a néző nem vett észre.

A szurkoló másra figyel, elragadja a játék szenvedélye, vagy az is előfordul, hogy nem ismeri pontosan a szabályoknak az esetre vonatkozó részét.

Magyarországon mindenki nagyon jól ismeri a szabályokat.

A szabályelőirások egyszerűek, világosak, logikus felépítésük egységbe ötvözi a játékhoz szükséges összes feltételt.A szabályok értelmezésére mindig szükség van. A szabályok azért vannak, higy szolgálják a játékot és megtestesítsék a játék szellemét. Jogosulatlanul senki se szerezzen előnyt. A játékban a sportszerűség és a rend uralkodjék!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu