Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Modellválogatás 2007.10.27-én Kaméleon Club 14.00

Az ART-SHOW DIVATISKOLA 1993-ban alakult, és az ország legismertebb divatszakemberei, médiasztárok, újságírók, főiskolai és egyetemi tanárok oktatják növendékeinket.

Az oktatás főleg gyakorlati jellegű, de természetesen elméleti képzés is folyik. Helyszíne: Állami Artistaképző Intézet, Petőfi Csarnok, Mammut2 Kaméleon Club, Pataky Művelődési Központ és Fotóműterem.

A növendékek már év közben is egymáson gyakorolnak pl: divattervezők a manökenekre tervezik a vizsgaelőadás kollekcióját. A fotósok készítik az albumokat, de a testfestők és a sminkesek is a modelleken gyakorolhatnak.

Az iskola évadzárása egy nagyszabású divatgála, ahol minden növendék a saját maga által tanultakat mutathatja be egy nyilvános előadás keretében.

Az elmúlt években a növendékek nagyon sok helyen és rendezvényen, médiákban, szépségversenyeken, fotózásokon kiváló eredménnyel szerepeltek.

Néhány közismert esemény, melyet az Art-Show Divatiskola szervezett vagy részt vett az eseményen: Popsztárok a kifutón(saját rendezvény), Sztárok a kifutón(saját rendezvény), Art-Show Divatgála(saját rendezvény), Rendőrnők Bálja, Miss Cyberspace Hungary, Miss Hungary, Miss World Hungary, Miss Balaton, Anna bál, Nők Lapja Klub rendezvényei, Fertő tó Szépségverseny, Velence tavi Szépségverseny, A Férfi Magazin rendezvényei, Burda Magazin Varróverseny döntő, PAN Magazin lapindító party-ja, Női Értékmagazin lapindító party-ja, Stella kiállítás, Első Európa Bál, Sztárok Neglizsében(saját rendezvény), Sztárok a kifutón(saját rendezvény), Sztár magazin party(saját rendezvény), Sorry magazin party(saját rendezvény), Danubius rádió furcsa páros leánybúcsú, valamint az ország területén nagyon sok helyen kisebb-nagyobb divatbemutatók.

Címkék: divat

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu