Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2007. szeptember20. Eddig ketten haltak meg Wipha tájfun miatt Kinában, ahol kétmillió embert átmenetileg menedékhelyre költöztettek. A közelgő itéletidő miatt Sanghajban a női labdarugó-világbajnokság mérkőzéseit is elhalasztották.

Kina keleti partvidékén,Tajwanból betörő Wipha tájfumnak 2 halottja van. Hétszáz lakóépületet rombolt le. A vihar sorra szakítja le az elekktromos vezetékeket. Az áldozatok halálát is áramütés okozta. Az áramellátás 1800 településen megszakadt. Ez önmagában is 400 millió dollár értékü kárt okozott eddig a gazdaságnak. 160 km-es sebeséggel érkező Wipha trópusi viharrá szelidült, de még mindig elég erős ahhoz, hogy nagy veszélyt jelentsen. Sanghajból és Fucsianból már két millió embert evakuáltak. Sanghaj iskoláit tegnap bezárták és a város két repülőterén a légi közlekedés is szünetel.

A kinai metropolisban folyó női labdarugó-világbajnokságon már a keddi események menetrendjét is felborította a vihar, a többi mérkőzést pedig másnapra halasztották. A kikötőkben 40ezer hajó vesztegel. A Wipha várhatóan a Sárga-tenger fölött távozik, majd az országból, de most még vastag esőfelhőket hajt maga előtt, ami áradásokkal és földcsuszamlásokkal is fenyeget. A térségben eddig1997-ben átvonuló Winnie tájfum okozta a legnagyobb pusztulást: csaknem 240 ember életét oltotta ki.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu