Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hajós András lesz a Heti hetes új bohóca
2004. szeptember 1., szerda 23:45

A nyári szünet végeztével pénteken visszatér a képernyőre egy rakáson Jáksó László, Kern András, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Bajor Imre, Verebes István és még sok más sztár. A műsor új megmondója Hajós András lesz, aki nem az RTL Klubtól eltávozott Havas Henrik helyett fog szerepelni.

hirdetés
Jáksó László spontán, izgul és szereti lapunkat

"Rengetegféleképp részt lehet venni egy műsorban, lehet az ember például főnökszerepben - ahogy az is vagyok a rádióban -, de a Heti Hetesben nem akarok főnök lenni, így a személycserék kapcsán kérdezzétek inkább Ónodi Gyurit, a műsor főszerkesztőjét" - mondta érdeklődésünkre Jáksó László, de csak azután, hogy 2-3 percig tartó indiánüvöltés-szívbetegség keverékhangot hallatva kommentálta hívásunkat, amit kis időközönként "imádom a Velvetet!" kirohanással fűszerezett.

"A bulvársajtóból többet hallottam az új műsorról, mint amennyit én feladatként megkaptam. A rám vonatkozó szabályok kimerülnek három sorban: beköszönés - felolvasás -elköszönés" - mondta a műsorvezető. Kijelentésének szemléltetésére elmesélte azt az esetet, amikor Kern Andrást leöntötte egy pohár vízzel. Mint mondta, ez nem beépített elem volt, hanem teljesen spontán megnyilvánulás.

Nincsenek információi az új csapattagokról, azt azonban megosztotta velünk, hogy "tökre izgul, hogy kik jönnek majd az új adásokba". Ennek kapcsán egy újabb történet jutott eszébe, amit néhány körmondat és a Velvet munkatársának feltett irodalmi-műveltségi fejtörő után nyomban el is felejtett, ám ekkor sem akadt meg a beszélgetés menete, hiszen gyors váltással rátért az általa egyik legjellemzőbbnek tartott bulvárkérdésre, azaz hogy mit fog tenni a Heti Hetes után. "Ez olyan, mintha egy menedzsertől azt kérdeznék, mi lesz, ha egyik projektje véget ér. Jön a másik."

Jönnek a hetek

Ónodi György, a Heti Hetes producere lapunknak elmondta, hogy a nyári szünet után szokásos medrében folyik tovább a műsor - azaz a nézők közkedvelt sztárok véleményét hallgathatják meg viccesen tálalva. Havas Henrik ugyan távozott a műsorból, de Ónodi megérzései szerint csak ideiglenesen. Szerinte ugyanis Havas eddig mindenhol máshol megbukott, és visszatérése mindig nagyszerű show-elem.

Havas székében hetente más és más ismert ember fogja osztani az észt aktuális dolgokról. Olyanok, akiket már eddig is láthattunk a műsorban. Az első héten Csapó Gábor ül majd be Havas helyére, az ő jelenlétének aktualitását a csapata által szerzett olimpiai arany adja. Az azt követő héten pedig Kovács 'Kokó' István lép színre.

Dumaparti "bohócokkal"

Önnek ki a kedvence?Hernádi Judit 153Gálvölgyi János 353Kern András 168Hajós András 1139Jáksó László 56Bajor Imre 78Kovács István 27Havas Henrik 136Az egyedüli új arc Hajós András lesz, akit a producer a műsoron belül a "bohóc" kategóriába sorol. Ebbe a kategóriába a Kern-Hernádi-Bajor-Gálvölgyi négyes tartozik, akik eddig szinte minden adásban szerepeltek.

Ónodit megkérdeztük arról is, hogy tudatos-e a választás, hogy melyik oldalról hívják a politikával foglalkozó vendégeket. A producer erre azt válaszolta, hogy egyáltalán nem, mert ő nem a politikai hovatartozásuk miatt választja ki meghívottait, az egyetlen szempont az, hogy az illető értelmes és szórakoztató legyen. Sőt, azt is elmondta, hogy ha valaki nem hívja fel rá a figyelmét, akkor ő maga észre sem veszi, hogy inkább a baloldal képviselteti magát. Példának felhozta, hogy Kokó is gyakran szerepel náluk, és minden gond nélkül jól el szokott beszélgetni a többiekkel.

Ónodi György elmondta, hogy eddig a műsor fennállása óta több mint hetvenen szerepeltek már benne, és ebből csak tíz az állandó tag. Ezen kívül van még olyan tíz-tizenöt ember, akik nagyobb rendszerességgel tűnnek fel. Ilyen Például Kéri László, politológus vagy Váncsa István, az Élet és Irodalom főszerkesztő-helyettese is, akiknek jelenléte az elkövetkező tíz hétben Ónodi szerint a mostani kusza politikai helyzet, a kormányválság miatt kívánatos.

Hajós András az abszurditást keresi és önmagát adja

"Sosem voltam olyan ember, aki dörgedelmesen megmondja az igazat, nem vagyok egy észosztó típus" - jelentette ki érdeklődésünkre Hajós András, aki a műsorban néhány rész erejéig biztosan feltűnik majd. Mint mondta, közelebb áll hozzá az a szerep, aki a dolgokban - jelen esetben a kommentálásra váró hírekben - rejlő humorra illetve abszurditásra mutat rá.

Hajós egyébként nagyon örül a felkérésnek, amivel "megpróbál sokszor élni". Ugyanakkor tisztában van vele, hogy egy ilyen típusú műsorban több tényező dönt arról, hogy megszilárdul-e egy résztvevő pozíciója. Sok múlik például az "újonc" együttműködésén, és azon is, milyen viszonyt alakít ki a többi hat szereplővel.

Mivel nagy sajtófogyasztónak vallja magát, úgy véli, nem igényel extra felkészülést a műsor. "Egy dologban hiszek: azért hívtak meg a szerkesztők, mert tetszett nekik az eddigi tévés szereplésem, vagyis hogy azt adtam, aki vagyok, gátlástalanul és kontroll nélkül. A Heti Hetesben sem szeretnék más szerepet magamra ölteni" - szögezte le az irányelveket a műsorvezetői szerepében jelenleg szünetelő showman.

Címkék: Hajós András Heti Hetes

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu