Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

szeptember 16-án vasárnap Thaiföldön repülőgépszerencsételség történt, amelyben 89 ember vesztette életét. A túlélőknek szénné égett holttesteken  keresztül kellett kimenekülniük, a gépből.

A túlélők beszámoltak a borzalmakról, amit át kellett élniük a gépen.

A thai hatóságok szerint a gépen a személyzettel együtt 130-an utaztak, és 89-en szörnyet haltak a balesetben. Az áldozatok között 34 thai utas és 55 külföldi nyaraló volt.. A túlélők szerint a gép pillanatok alatt lángba borult, az utasok szénné égtek.

- Éppen szálltunk le, amikor a pilóta hirtelen felrántotta a gépet és ujra leereszkedett., de a jobb szárny beakadt egy fába, a földhöz csapódva kettétört, majd lángba borult,- emlékezett vissza az egyik túlélő.

A kanadai Mildred Anne  Furlong a következőkről számol be: Maga volt a pokol, körülöttem égtek az emberek, és egy ablakon kellett kimásznom, amit előttem rugott ki valaki.

A 23 éves pincérnő kisebb égési sérüléseket szenvedett az arcán és a végtagjain.

- Soha nem felejtem el, ahogy az élve elégett utasok hulláján át vezetett az út a kijárathoz. Nem tudom lesz-e még belőlem normális ember., egyszerüen szörnyű volt. zokogott Muriel Robertson ausztrál utas. Én is égtem, amikor kijöttem a gépből, a mentők oltottak el. -tette hozzá.

- Nanyon nehéz dolog az eldeformálódott holtesteket felismerni, ezért sajnos a családtagok és barátok segítségét kell kérnünk az azonosításban. Addig nem teljes az elhunytak és a túlélők listájja  - mondta el a thai földi angol nagykövet, Qinton Quayle.

(Bors napilapból, harcos cikkét jegyeztem le)

Címkék: repülőgépszerencsétlenség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu