Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 

 

 

 network.hu

 

 

 

 

Szarka farka, tarka

 

A kép forrása:  http://indafoto.hu/scherer/image/10585805-d3cbdd75 

 


  Van Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb.

 

Mi magyarok Magyarországnak, a Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák természete.
Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk fente a csőrét. Némelyiket lenyilaztuk, egynehányat elzavartunk, volt, amelyiket hazaküldtük.

Tisztességes küzdelem volt, szemtől szembe. De most valami
megváltozott. A szarka átváltozott. Metamorfózisa végén dögkeselyűvé vált. Fényes csillogó tollait szürke rejtőszínekre váltotta, ellenfelekben tiszteletet ébresztő harciasságát sunyi, alattomos mosolyra cserélte. Ő az agyafurt, haszonleső. "üzletember". Ő nem itt született, ő csak a pénz szagát követte. Az ő fegyverei a bankok, a médiák, a korrupt politikusok. Az ő harci eszközei a csábító hitelek, a hírek elferdítése, elhallgatása, a magyarokat megnyomorító adók és törvények gyártása. A keselyük  ravaszak, fürge aggyal rendelkeznek, és amint bármiféle lehetõség kínálkozik, lecsapnak rá,  tudják, hogy hogyan kell a legtöbbet kihozni a helyzetekbõl úgy, hogy a legtöbbet profitálja abból, ami elérhetõ, és azt, hogy hogyan készüljön fel a következõ lehetõségre úgy, hogy egy kicsit többet nyerjen. A Keselyû gyorsan felfogja az élet leckéit, és ezt a tudást fel tudja használni a jövõbeli helyzetekben.


Ők jellemtelenségükből adódóan mindenütt ott rejtőznek, ahol pénzt
  szimatolnak. De most bajban vannak! Hiába a sok ellopott pénz, hiába a
zsebben lévő parlamenti pártok. Nincs az a pénz, amin hazát lehetne venni.  Tudják ezt a keselyük,  tudják  a szarkák is. Szóval, ha venni nem tudnak, lopnak egyet. Fényeset, szépet, Magyar Hazát. Jó fekvésűt, ahol korlátlanul van tiszta ivóvíz, jó a klíma. Megvan a cél-ország, de hol fognak lakni? A stratégia készen, 
hisz jól bevált már máskor  is.
- Építtessünk kerítéssel körbevett, jól védhető lakóparkokat a magyarokkal, akiket a végén úgysem fizetünk ki. Vegyük el a jelzáloggal terhelt ingatlanjaikat, hisz' úgysem tudnak fizetni,
(v)álság van! Igen ám, de azt azért nem várhatjuk el a keselyüktől, hogy más fajokkal  egy iskolába, közös kórházba járjanak! Sebaj, le kell zülleszteni a magyar oktatást, be kell zárni az iskolákat (amiket majd átvesznek ingyen), rá kell tenniük a kezüket az egészségügyre, a kórházainkra és már minden kóser.

Nagy az öröm a dögkeselyük között. Csak egy a "baj", az ország foglalt, tele van mindenféle jómadarakkal. 
Túl sokan vannak, elég lenne 3 millió is. Rabszolgának. Kipattan a szikra: biztassuk fel a cigányokat, majd azok elvégzik a piszkos munkát, aztán persze őket telepítjük ki az üres pusztaságba had legyen más jómadaraknak is örömük benne. Tobzódnak az ötletekben: Mérgezzük meg őket "ismeretlen" származású élelmiszerekkel és még pénzt is keresünk. Hirdessük, hogy trendi szinglinek, nem szégyen buzinak lenni. Így nem szaporodik a magyar. Kiírtja önmagát.

A számításaikba hiba csúszott! A terv kiszivárgott. Árulók ott is
vannak. Még egy kis idő kellett volna-e gyalázatos tervhez. Időt kaptunk  a Jó Istentől, ezt az utolsó lehetőséget kell kihasználni a magyarnak. Mit tehetünk? Összefogunk! Számon kérünk! Számon kérjük jelenlegi "vezetőinket, képviselőinket". Nem dolgozunk keselyüknek. Nem veszünk mérget a multiktól. Nem olvasunk és nézünk hazug sajtót, nem hallgatjuk tovább a magyarok gyalázását a parlamenti pártoktól.
Nem támogatunk egy pártot sem! Összefogunk!

.

Piacra járunk, magyar árut veszünk, beszélgetünk a szomszédokkal, szerveződünk.
Megvédjük kultúránkat, megőrizzük hagyományainkat.
Jövőt építeni, csak a múlt megbecsülésén keresztül lehet" (Széchenyi István)


 

Informálódunk, tervezünk, cselekszünk! Nem vagy egyedül! Hallgass a 

szívedre, keresd a tenni vágyó magunkfajtákat.

Haza csak egy van! Magyarország a Magyaroké!

 

 

 

 

 

network.hu

 

 

 

 


A kép forrása: ttp://www.google.com/imgres?hl=hu&sa=X&biw=1024&bih=516&tbm=isch&tbnid=HZApl3I-bwkoMM:&imgrefurl=http://itmegoldasok.hu/index.php%3F/plugin/tag/hitel&docid=7sblEKeqlPE5jM&imgurl=http://www.itmegoldasok.hu/kepek/image/my/bilincs.jpg&w=800&h=600&ei=U-gbT97sMI_iswbemfHNBg&zoom=1&iact=rc&dur=203&sig=109910855037807491239&page=1&tbnh=145&tbnw=193&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=118&ty=92

 

 

Címkék: a szarka

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu