Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

"Az életem olyan, mint a hullámvasút - igen, az élet ejtőernyőzés, kockázatvállalás, esések és kelések sorozata, hegymászás, vágy, hogy fölérjünk a csúcsra, és csalódás és szenvedés, ha nem sikerül."

 

 

Tegnap voltunk egy  előadáson, amit egy kedves barátunk tartott. A székekre oda volt készítve mindenkinek egy Paulo Coelho idézet. Én az alábbit kaptam, aminek az utolsó mondata vonatkozik rám.


"Aki könnyelműen ígérget, és aztán nem tudja teljesíteni az ígéreteit, tehetetlennek és sikertelennek érzi magát, s ugyanez történik azzal is, aki az ígéretekbe kapaszkodik."

 

 

Keserű érzés szembesülni, és ilyenkor mindig olyan elveszettnek érzem magam...:(

 

Címkék: érzés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Mária üzente 14 éve

Néha, akit a legjobban szeretünk, úgy suhan el mellettünk az életben, mintha egy szembejövő gyorsvonat lehúzott ablakában állna. Te jobbra robogsz, ő balra, éppen csak integettek egymásnak, dobogó szívvel: - Szervusz!... Szervusz!... Vagy Még?... Én is vagyok!... Isten veled!... Mikor találkozunk?... A választ már nem hallod.
Müller Péter

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu