Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Döntse el, hogy Ön melyik kategóriába tartozik, ha vezető beosztásban van, vagy ha nő a főnöke, sorolja be őt! A főnök-beosztott közötti együttműködés sokkal zavartalanabbá válhat, vagy segíthet megválaszolni a kérdést: - Nekem való ez egyáltalán?

 

Női főnökök
Egyre többen vannak, mert főnök mindenki, akinek legalább egy beosztottja van. Vannak, akik szerint a női vezetők a legrémesebb hárpiák, vannak, akik azt mondják, hogy felérnek tíz férfivel.

Sorolja be magát, milyen főnök típusba tartozik, vagy tartozna, ha lennének beosztottai, vagy legalább sorolja be főnöknőjét!


Wo-menedzser:
Telefonban: "Hagysz nekem nótot amíg mítingelek? Ötkor van az utolsó terminem, de Olgáéknál a díneren kontaktálhatunk a témáról! Addig is küldj egy mélt, vagy csörögj rá a hendimre! Helló!"

Ő az, aki - miután megvalósította a vágyát, és beküzdötte magát a jelessel végzett főiskola után egy multihoz - szpíkmixet gyárt, összekutyulja az üzleti angolt és a "köbüki" (Mézga Géza távoli rokonának nyelve- a szerk.)  magyart. Egyiket még nem beszéli tökéletesen, a másikat már nem. Zagyvalékos körmondatai legalább olyan megtévesztőek, mint a sötétkék Chanel kiskosztümje, amiben megjelenik. Ő az, aki sosem mondaná, hogy "Egy kicsit most rosszul vagyok és zaklatottabb az átlagosnál", hanem premenstruációs szindrómája van, melytől vele együtt az egész környezetének kötelezően szenvednie kell. Ha nem így van, majd megkínozza őket. Bizniszeket hoz össze, projekteket gyárt, az üzlet és a terv szó kiesett a szótárából még a főiskolán.

(Ha nem tud angolul, akkor Emanci-Panci) Ha még hajadon, kicikizi azt, aki férjnél van, ha már férjezett, akkor megtartja a lánynevét a karrier miatt. A gyerekektől távol tartja magát, maximum egyszer szül, gyerekétől is teljesítményt vár el.

Milyen általában egy Wo-menedzser?

Döntéshozás: Határozottan és azonnal dönt. Mivel szakmailag általában felkészült, döntései leggyakrabban helyesek, ám ahogy azokat tálalja, gyakran ellenszenves.

Intelligencia: Nagyon intelligens benyomást keltenek, ám ha nem a szakmáról van szó, rettentő hiányosságokat árulhatnak el az általános műveltség terén, mivel minden energiájukat a boldogulás köti le.

Problémamegoldás: Kiváló problémamegoldó, elemzi, (bocsánat!) analizálja és szintetizálja a helyzeteket, nem megbeszél, hanem kommunikál. A problémát általában győztesként oldja meg, nehezen köt kompromisszumot. Ha vereséget szenved, visszavonul, és támadásba lendül.

Felelősségvállalás: Igazi karrierista, így imádja, ha önállóan vállalhatja a felelősséget és zsebelheti be a dicséretet, és persze az ezért járó pénzt.

Pénzhez való viszony: Imádja a pénzt, a jó titulust a névjegykártyán és a drága irodákat, egyáltalán mindent, ami a külsőségekről szól.

Empátia, viszonya a beosztottakhoz: Kemény, elutasító. Az az elve, hogy "én megdolgoztam mindenért, amit elértem, akkor ez másnak is kötelessége". Mivel nem beszél érzelmeiről, lenézi és elutasítja a magánügyeket, megveti a betegséget. Általában a férfiakkal jobban kijön, mint a nőkkel. Nekik bizonyít, mentalitása egyébként is maszkulin jellegű.

Mozgatórugója: Meg akar felelni. Az a kényszerképzete, hogy csak akkor fogják szeretni, ha a külsőségekben tökéleteset teljesít. Neki kitűnő tanulónak kellett lennie, ami miatt általában a kortársak, iskolatársak nem fogadták be. Ezt a helyeztet már szándékosan generálja, (igen kevés számú és hasonszőrű barátját kivéve) kapcsolatai általában a felszínen mozognak. Nehezen derül ki róla, hogy van-e gyereke, gyakran már az idegösszeomlás szélén mutat csak emberi arcot.

 

Címkék: főnök női

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu