Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Loft lakások: kütyük és kortársak
Az urban stílusú lakást nem formai jegyek alapján lehet meghatározni, inkább a városi életformából adódó praktikus vonások jellemzik. Nem véletlen, hogy városban alakult ki az egyterű, azaz a loft lakás, melyek egykori ipari épületek átalakításával jött létre.

A városlakó általában kevés időt tölt a lakásában, többnyire akkor tartózkodik ott, ha pihen vagy alszik. Így a hangsúly a hálószobára, illetve a fürdőszobára esik. Fontos, hogy az ágy kényelmes legyen, lehetőleg a legújabb kutatások szerint kidolgozott gerinckímélő matraccal. A pörgős életmód mellett szükség van a pihentető alvásra. A fürdőszoba a lehetőségekhez képest nagy és jól felszerelt. A kellemes esti relaxáláshoz hozzátartozik egy jó masszázs, melyet a masszázskabin vagy -kád biztosít.

A városlakó otthonában általában sok a "kütyü". A legújabb trendek a legújabb technikai eszközökben is megjelennek. A számítógép, a televízió, a különféle hifik általában a legújabbak közül valók, melyeket nem rejtenek szekrényekbe vagy fiókokba, hisz fontos elemei az összképnek. Az úgynevezett szórakoztató elektronikai eszközök nem csak a nappaliban, de a lakás minden helyiségében megtalálhatóak. A konyhában éppúgy, mint a fürdőszobában, hisz a városlakó nem maradhat le a friss hírekről még zuhanyozás közben sem. Az asztalokon, polcokon sok a távirányító, hogy a lakás akár az ágyból is működtethető legyen.

A sokféle funkció egyidejű használata miatt ideális a loft lakás, ahol minden egy térben van: bárhonnan hallható a hifi, a számítógép monitora pedig akár reggelizés közben is követhető. A konyha is jól felszerelt: lehet kicsi vagy nagy, attól függően, hogy tulajdonosa mennyire szeret főzni, illetve milyen gyakran fogad vacsoravendégeket. Ideális az úgynevezett amerikai konyha, így az éppen főző házigazda nem szakad el a társaságtól.

Az urban stílusban berendezett lakás általában azt jelenti, hogy a legújabb irányzat szerinti bútorok, a legdivatosabb mintájú textíliák, berendezési tárgyak találhatók bennük. Nem annyira az érték számít, mint a trend. Általában nincs sok dísztárgy, de ami van, az jól megválasztott, lehetőleg kortársművészeti alkotás: festmény vagy fotó. Az ilyen enteriőr általában könnyen átalakítható, kevésbé személyes, könnyen takarítható és könnyen összecsomagolható, hogy tulajdonosa bármikor elköltözhessen.

Címkék: egyterű lakás loft praktikus urban

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu