Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mit mond a férfi?

- Az a baj a nőkkel - mondja nőcsábász hírében álló, negyvenes kollégám -, hogy a saját testüknek hisznek utoljára. Ha egy férfi és egy nő találkozik, világosan érezhető, hogy vonzzák vagy taszítják-e egymást. Rólam az a hír járja, hogy imádom a nőket, s hogy mindenkinek udvarolok. Ez hülyeség. Vannak nők, akik kiváltják belőlem a vágyat, hogy hozzájuk érjek. Az ilyen nőktől egészen libabőrös leszek. Mindegy, hogy a hajuk milyen színű, hogy soványak vagy kövérkések kicsit. A koruk sem fontos. Egyszerűen érzem, hogy nagyon puhán, lassan és finoman tudnám szeretni őket. Ezért nagyon lassan, puhán és finoman hozzájuk érek. Megérintem a tarkójukat, a tenyerükben a sok kis domborulatot. Mondok valamit, egészen halkan és közel hajolva a fülükhöz. És pontosan érzem, hogy reagálnak. Mert minden nő telis-tele van finom és érzékeny receptorokkal. A szakkönyvek erogén zónáknak nevezik azokat a testtájakat, amelyek által a vágy felkelthető. Ez hülyeség. A nők teste a lábuk ujjától a fejük búbjáig csupa vágyakozás. Ezért a lábuk ujjától a fejük búbjáig szeretni kell őket. Az igazi férfiak tudják ezt. Csak a kamaszok csókolóznak vadul és úton-útfélen. Csak a kamasz fiúk képzelik úgy, hogy a nők mellét kell megszerezni, hogy a lábuk közé kell bejutni, gyorsan és lihegve. Az igazi szeretkezés visszafogott, úgy kúszik végig a testen, mint a napfény, lassan és puhán, időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék. És bármilyen csúnyán hangzik, ehhez nem kell sem szerelem, sem közös gondolatok. Nem kell hozzá más, csak egy férfi, aki szeretni tud, és egy nő, aki hagyja, hogy szeressék. A többi néma csend.

 Mit mondanak a szexológusok?

A férfiaknak és nőknek egyaránt vannak erogén zónáik. De míg a férfiakra a látvány, addig a nőkre az érintés hat serkentőbben. Vannak olyan testrészek, bőrfelületek, amelyek különösen hevesen reagálnak az érzéki ingerekre, mert sűrűbben vannak bennük érzékelő idegvégződések. Ezekről a testtájakról érkezik az agyba az érintés érzete. A külső nemi szerveken kívül ilyenek az ajkak, az ujjhegyek, a popsi, a mell és a mellbimbó. Az elsődleges erogénzónákon kívül vannak úgynevezett másodlagosak. Ezek általában a szem, a szemhéj, a tenyér, a combok belső hajlatai. Illetve olyanok, amelyek csak egy adott kapcsolatban fontosak vagy egyediek. Vonzó és kívánatos társ érintése bármely testrészből nemi ingert válthat ki. Vagyis hatására felgyorsul a légzés, megemelkedik a vérnyomás, a nemi szervek tájéka megduzzad, vérellátása fokozódik. Az egész test felkészül az egybeolvadásra. A szexológusok egyetértenek abban, hogy az udvarlást soha nem szabad a nemi szervek ingerlésével kezdeni. Az ujjak érintkezése, a hajas fejbőr és a nyak találkozása, a fülcimpák külső járatainak, a belső könyökhajlatoknak az érintése a nők és a férfiak testét felkészíti a nagy bőrfelületek ölelkezésére. És csak amikor már a vérellátás kellően fokozódott, s elkezdődött a test nedveinek képződése, csak akkor szabad a nemi szervek tájékára tévedni.

Címkék: csók szeretet vonzalom vágyakozás érzés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

B Klári üzente 16 éve

Mit mond a nő? A nő praktikus, közvetlen élményekből itél: - Megtaláltam az igazit. A házasságom sikerült. Gáborral igazán szeretjük egymást. Megtanultuk együtt, elölről a testi szerelmet. Nincsenek rosszul sikerült együttléteink. Gábor gyengéd hozzám, és számára talán saját gyönyörénél is fontosabb, hogy nekem jó legyen. - És neked jó? - Jó - húzza fel alig észrevehetőn a vállát harmincöt éves barátnőm. - Jó, mert szeretem, mert ő a kislányom apja, mert amikor mosolyog, harminckét egészséges foga világít. Jó, mert számomra ma is Gábor a legvonzóbb férfi a világon. És azért is jó, mert már pontosan tudom, hogyan legyen jó. És igaz lelkemre mondom, tíz éve, mióta együtt vagyunk, nem kívántam meg soha mást. - Tényleg? - Nem hiszed? Jó, hát van valaki. Ne mosolyogj, nincs közöttünk semmi. Nem is volt, nem is lesz. A gyerekeink ugyanabba az iskolába járnak. A pasasban nincsen semmi vonzó. Kitaposott cipőben jár, Trabanttal közlekedik. Ha egyetlen lenne a földön, akkor se kéne. - ? - Nem kéne, de van benne valami elektromosság. Tudod, az a fajta, aki minden nőnek udvarol. Az a fajta, akit nem lehet komolyan venni, csak úgy jólesik. Nem is tudom elmagyarázni, hiszen soha nem csókolóztunk, vagy ilyesmi. Csak úgy néha megérint. Mögém lép, kezet csókol, és a tenyere a tenyeremben sok kicsi szikrát csihol. Azt mondja, szereti a pihéket a nyakamon, és amikor a tarkómhoz ér, nyelnem kell. Játszunk. Ő sem gondolja komolyan, én sem. Bűn ez?

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu