Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Carrot Ati blogja, balogh sándor szonett a hiányról - 2009. június

Szerdától-szerdáig. Július-1-től-8-ig, Magyar kártyával.

1244735080954

A szerelem és a párkapcsolatok fontosak lesznek...rájövünk, addig kell szeretni mig Ő él...a szeretet valahogy most fontos lesz...babusgatásra vágyunk...szeretjük, ha kölyökfejünket valaki vakarássza. . Új kapcsolatok, ill. a régieknél megújulás várható...most ,valahogy több időt is szakítunk a családra és barátunkra, szeretőnkre. A nagy kibékülések hete lesz.

Befektetések, vállalkozások időszaka is..nyereségre és váratlan pénzekre, akár még béremelésre is számíthatunk.

Címkék: szerdától-szerdáig. julus-1-től-8-ig heti joslás

Tovább 

BALLA Demeter 1931-ben született a Szentes környéki tanyavilágban. Tanulmányait Szentesen kezdte, Kunszentmártonban folytatta, és Budapesten fejezte be. Elektromûszerész képzettséget szerzett, s egy budapesti gyárban helyezkedett el. 1951-tôl készít fényképeket. Fotográfiai tudását - mind a gyakorlatit, mind az elméletit - öntevékenyen fejlesztette. Fotó- és képzômûvészeti kiállításokra járt, szaktanfolyamra iratkozott be, elôadásokat hallgatott. 1954-ben határozta el, hogy a fényképezést választja hivatásául.

Címkék: balla demeter kossuth dijas fotómüvész

Tovább 









Gagyi Ágnes
BUDIPAPÍRBÓL HÚSPÓTLÓT
Megetetett társadalom. A film + az ételek szép új világa




Ízfokozó ürülék a hamburgerben, fűrészporból eperaroma. Ha allergiás rohammal visz a mentő, lehet, a food design járulékos károsultja vagy.


A gyorsétterem-multik „végénél” megfogni a mai társadalmi berendezkedés hibáit – nem új ötlet, már meglehetősen hatékonynak mutatkozott a McDonald's elleni per, a Super Size Me című dokfilm és az étteremláncokkal kapcsolatos fogyasztói bojkottok kapcsán.

Címkék: budipapÍrbÓl hÚspÓtlÓt

Tovább 

Jóslás szerdától, június 24- július 1-ig, szerdáig

 

Az időjárás: ezen a héten marad a változékony -esős, szeles, borúsabb idő. Jövő hétre várható a kifejezetten nyárias, kellemes idő.

Általános jóslás : A magánélet nem igazán megnyugtató...ahol repedések voltak ott törések lesznek...sok minden kiderül..válások , kibékíthetetlen konfliktusok keletkeznek. Most csak azok a kapcsolatok maradnak meg, amelyek eddig stabilak voltak. A konfliktusok azért vannak, hogy őszintébbé tegyék a viszonyunkat.

Címkék: jóslás szerdától június 24- július 1-ig szerdáig

Tovább 

 

Ez a kislány jelenleg 20-éves és még mindig tud a lelkéből énekelni és reméli is hogy hogy el is talál egy másik ember lelkéhez.  A neve Eva Carrot a kislányom. 

 

 

 

 

Címkék: a szivéből énekel

 

Köszönöm hogy rám néztél
Köszi hogy megnéztél és elolvastál...megtiszteltél !

 

 

Címkék: köszi

Utolsó hozzászólás

jónás judit üzente 14 éve

Nagy IGAZSÁGOKAT irsz!



Dr Ligetvári Tibor nemcsak orvos, de ember is. Ő volt az, aki Ali nevű palotapincsim reménytelenül beteg szemét helyrehozta....Beszél az állathoz, megkonzultálja azzal a kis élőlénnyel mi is lesz vele...hihetetlen az állatszeretete...itt a fényképen is látszik! Hogy megcsípték őt a darazsak a fás -kamrában, hát fogta ő a fényképezőgépét és " lelőtte " a darazsakat .
Emberorvosok tanulhatnák tőle, azt a hihetetlen empátiát...és lelkiismeretességet...ő egy nagyszerű orvos...és ezt most, a háta mögött mondom.

Címkék: dr ligetvári nem csak orvos de ember is- fényképeiből

Tovább 

   

Sulyos egyéniség nagy tehetség volt !

Israel Kamakawiwo'ole (Oahu, Hawaii, 1959. május 20.1997. június 26.) amerikai zenész, énekes. Hawaii meghatározó zenész énekese volt, nagy hírnévre tett szert a mindig pozitív megnyilvánulásainak és gondolkodásmódjának köszönhetően.

Oahu szigetén született, a Kuakini kórházban. Honolulu Kaimuki nevű negyedében nőtt fel.

Zenei munkásságát, tisztán őslakos hawaii bennszülött származásából kifolyólag a hawaii függetlenség és szuverenitás irányította.

Címkék: nagyon nagy tehetség !!!

Utolsó hozzászólás

Répa Ati üzente 14 éve

Köszönöm a kommentedet...hogy rám néztél!

Tovább 

 Dr. Eőry Ajándok társaságában Kínában jártam. Évente szervez Pekingbe életmódtábort, és idén nekem is részem lehetett ebben.
A program hivatalos részeként részt vettünk Dr. Prof. Zhu Zong Xiang 9. 3-1-2 workshopján. Az ott tanultakat adom itt közre, használjuk minél többen!

 

A testünket behálózó energia-vezetékek rendszeréről már volt szó. Most csak annyit jegyzünk meg a vezetékrendszerről, hogy kulcsszerepet játszanak a gyógyításban illetve az egészség megőrzésében: "bennük kering a Qi és a Vér (életenergia, esszencia), kiegyensúlyozzák a Yint és a Yangot, döntenek életről és halálról, száz betegséget meggyógyítanak".

Címkék: a "3 - 1 - 2" meridián-gyakorlat

Tovább 

Mi várható ezen a héten- Szerdától szerdáig :

A magán életi szférában ugy tünik félre értések adódnak, rá kell jönnünk hogy családunk fontos és több figyelmet kell forditani rá...kiborulhat a bili !

Anyagi befektetés : Befektetésünk ezen a héten kedvezően alakul..érdemes üzletet kötnünk és befektetni !

Jogi ügyek : Peres ügyek jol végződhetnek..de aki munkanélkül teng leng...munkahelyre lelhet...jogi szerzödéseket érdemes kötni...iskolai vizsgák jol sikerülhetnek !

Címkék: mi várható ezen a héten- szerdától szerdáig :

Tovább 

 Az FBI segítségét kérte a Kill Bill holtan talált sztárjának családja

2009. június 07. 16:55

 

David Carradine ismerői kizártnak tartják, hogy a színész megölte volna magát

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és független orvosszakértő segítségét kérik a héten Bangkokban elhunyt David Carradine hozzátartozói, mivel elégedetlenek az amerikai filmszínész haláláról folyó thaiföldi rendőrségi vizsgálattal.

A hozzátartozókat felháborította az is, hogy egy thaiföldi napilap nyilvánosságra hozta a vizsgálat során készült fotók egyikét, amelyen jól látható egy felakasztott meztelen holttest összekötözött kézzel.

Címkék: david carradine ismerői kizártnak tartják hogy a színész megölte volna magát

Tovább 

 

 

Ahhoz, hogy igazán jól érezhessük magunkat, meg kell találnunk a szellemi, testi, lelki egyensúlyt. Törődnünk kell szellemi és lelki szükségleteinkkel éppen úgy, ahogy a testünket is ápoljuk, gondozzuk. Ehhez sok-sok dologra szükség van: elegendő alvásra, testmozgásra, egészséges étkezésre, pihenésre, stressz mentes életmódra, jó levegőre, a természet közelségére, szeretet teljes környezetre, sok-sok nevetésre, jó párkapcsolatokra, szabadidős tevékenységekre, az otthon biztonságára, hasznosnak tartott munkavégzésre és szellemi kihívásra egyaránt!

Címkék: energia központunk a tan tien...

Tovább 

Magyarország a viz nagy hatalma...akár az Arabok olajban...ők hihetetlenül sok pénzt adnak a vizért. Magyarország fellendülhetne gazdaságilag ha nem adja el vizkincsét idegen érdekeknek. Bennünket sokan kiszemeltek már és számon tartanak ...hogy és miként lehetne mitölünk vizet elvenni ! Mert a Magyarok ugy hiresültek el az utobbi időben hogy eladnak ők mindent...talán az anyjukat nem...de kitudja milyen önös érdek véget nem teszik -e meg. Hiszen már eladtuk mindenünket...energia iparunkar repülő teret stb...virtuális Ország leszünk...hál Istennek vannak olyan hangok akik nem engrdik majd

Tavirózsa  
     

Címkék: magyarország viz nagyhatalom...

Tovább 

   

Mukula mudra

Mukula mudra  
     

Ez tul egyszerü mudra aszt sugalja hogy semmire se jo. Pedig hihetetlenül hatékony fájdalom csillapitásánál ezt bal kézzel, mig az energia feltöltésénél jobb kézzel végezzük a gyakorlatot. Hatása lenyügöző! Köldök allatti területen feltölthetjük a tan tien-nünket.

Valami csak azért egyszerü vagy tul bonyolult hogy ne mindenki tudjon róla, vagy ha   megtudja ne higygye el !

Magyarország az utolsók közt fogadta el az akunpunkturát..a Magyar tudományos akadémia néhány évvel ezelőt bolintott rá .

Címkék: mert túl egyszerü..

Tovább 

 Szexuális aktus végzett David Carradine-nal
A színész testére kötelek voltak hurkolva
Mégsem lett öngyilkos David Carradine a törvényszéki szakértő szerint, hanem szexuális aktus közben érte tragikus baleset. A színész holttestére egy hotelszobában találtak rá. Ezt a thaiföldi rendőrség közölte pénteken a 72 éves amerikai színész halálával kapcsolatban.

 

 

Carradine holttestét egy bangkoki hotelszobában találta meg az egyik takarítónő csütörtökön délelőtt.

Címkék: david carradine-t megölték

Tovább 

A Sitali légzőgyakorlat Indiai jógi légzés és meglepő hatású a gyógyitó ereje. Állitólag még a skorpió csípését is hatástalanitja.


Először is a nyelvünkből vályút képezünk és szájuk széléig kinyújtjuk azt. Ezen keresztül belélegzünk, légzésszünetet tartunk és aztán orrlukainkon át kilélegzünk...légzésszünetet tartunk. A képződő nyálat nyeljük le, mert értékes erő van benne. Ezt a gyakorlatot egy alkalommal tízszer végezzük el. Naponta háromszor tíz alkalommal gyakoroljuk ezt, míg meg nem gyógyulunk...

Címkék: sitali légzésmód

Tovább 

KÉRDEZ ! ...és én válaszolok Magyar jos kártyával!

 

http://lenmag.gportal.hu/ 

 

 

Eszt én teljessen ingyen teszem...mert szeretem az embereket, és elegem van abból hogy mindig kicsesznek a melóssal...hogy lehetetlen helyzetbe hozzák azokat aki nem husos kondérnál jopofizik.

Tehát várlak és 24-orán belül válaszolok.

 

 

 

452f78c47b23e7eb2f9f15462a6cffc2_180x120z0

 

A három kivánság aranyhalacskája

Címkék: kÉrdez ! ...és én válaszolok magyar jos kártyával!

Dr. Masaru Emoto-tól származik.

Kutatásai nagy feltűnést keltettek és arra a rég elfeledett tudásra

irányultak, miszerint a víz információkat képes felvenni, tárolni és leadni.

A víz szervezetünkre gyakorolt hatása a benne található információtól függ.

Ha a víz megfagy, a jégkristályok szerkezete megmutatja az

információ minőségét.

Minél energikusabb és lendületesebb a víz, annál tisztábbak és

szabályosabbak a kristályok.

Dr. Masaru Emoto nemcsak elemezte a vizet, hanem olyan

módszerek után kutatott, amellyel még a nagyon legyengült vizet is

életképessé és jótékony hatásúvá lehet tenni, mint pl.

Címkék: a viz információs terápia

Tovább 

víz üzenete

Néhány éve láttam egy tudományos filmet a vízről.   Nagy hatással volt rám a film egyik legfontosabb üzenete:  a víz információhordozó.  Az alábbiakban ebből a filmből néhány megállapítást és képet másoltam ide: 

Hogyan reflektálja tudatunkat a Víz...

 

A vízről általában annyit tudunk, mint önmagunkról, vagyis: sajnálatosan keveset. Pedig rendkívül fontos, és -- a szó legszorosabb értelmében -- kristálytiszta üzenetet hordoz a számunkra, amelyet csak akkor foghatunk fel, ha bátran víztükörbe nézünk.

Címkék: víz üzenete

Tovább 

 Hogy is volt ez a Trianon ?

 

A világon nem volt még ilyen, hogy egy Országot gátlástalanul pofátlanul élve még lüktető keringéssel megcsonkitsanak!!!!
Létezett egy össze esküvés elmélet? Mi volt ugy igazán hátsó gondolat ? Kik és miért akarták Magyarországot tönkre tenni...és tették is ? Hihetetlen sok kérdés merül fel...ez a téma ugy tünik nekem valahogy mumus tabu téma. Nem véletlenül lett ideges a Szlovák vezető...de szegénykém félre értette...pulzus száma megemelkedett...és rendkivüli ülést hozott össze.

Címkék: 1920-junius 4-én hiéna módjára szét téptek egy országot

Tovább 

A mai modern kor nyavalyái közt tartják számon. Főleg a mai lányok válnak rabjává...és nem könnyü szabadulni tőle. A média a televiziók képeslapok vizionálják és szuggerálják bele a fiatalokba eszt a szörnyü betegséget...már már ördögi praktikával...oly soványak lesznek mint a koncentrációs táborban annó-ezért bocsánat azoktól akik megjárták a hadak utját!-

Hihetetlen nagy károkat okoz a szervezetben..a belső elválasztásu mirigyekben...hasnyálmirigy amit jelentőssen megzavarja...az epeholyagban pangás jöhet létre...vagyis a szervezet szét tárja a karját hát mi a francnak termelek én emésztő enzimeket !?

Címkék: anorexia

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu