Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Jóslás szerdától, június 24- július 1-ig, szerdáig

 

Az időjárás: ezen a héten marad a változékony -esős, szeles, borúsabb idő. Jövő hétre várható a kifejezetten nyárias, kellemes idő.

Általános jóslás : A magánélet nem igazán megnyugtató...ahol repedések voltak ott törések lesznek...sok minden kiderül..válások , kibékíthetetlen konfliktusok keletkeznek. Most csak azok a kapcsolatok maradnak meg, amelyek eddig stabilak voltak. A konfliktusok azért vannak, hogy őszintébbé tegyék a viszonyunkat.
Az anyagi befektetések továbbra is jól alakulnak...sokkal sikeresebbek lehetnek, mint a múlt héten..váratlan pénzek érkezhetnek..érdemesebb ezen a héten nyereményjátékon résztvenni...kis túlzással, ha a hajléktalannak pénzt adsz...na, az most még ha máshonnan is de visszatérül.
Jogi ügyekben most elég sok hosszúra nyúlt per végére kerül pont . Munkahelyeken átszerveződések, illetve elbocsátások várhatóak nagyobb számban. Kórházakban a betegek létszáma annyira megnő, hogy komoly gondokat okoz...még tovább nyúlik a várólista.
Egészségünk terén nagyobb stresszel reagálunk dolgokra, mint ahogy kéne...a vérnyomásra, immun- és hormonrendszerünkre vigyázzunk !
Ne szálljunk vitákba és konfliktus helyzetekbe, mert nehezen fogjuk elviselni a következményeket.
Belpolitika : Gazdasági helyzetünk nem romlik tovább..sőt egy- két pozitiv dologra rácsodálkozhatnak a gazdasági szakértők és politikusok.
Júliusban fog kiderülni, hogy lesz -e előrehozott választás.
Konfliktusok felerősödhetnek a politikai életben...és ezek azok az események, amelyek majd gyorsítják a folyamatokat a változás irányában.
Kívánok Nektek békés, nyugodt és eredményes hetet...puszi : Ati

Címkék: jóslás szerdától június 24- július 1-ig szerdáig

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu