Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Carrot Ati blogja, balogh sándor szonett a hiányról - 2009. május

Egy jo pár hete már munkanélkülivé váltam vagy lettem vagy tettek huszonötöd magammal...gyötör a kérdés merrre menjek...északnak vagy délnek...

Oszt eszembe jutott hogy jelentkeznék statisztának...Monika show-ban beintésre tapsikálni ötezerért .

De mivel hogy megszülettem ,tudok én ám meghalni is...tudom mert láttam több embert meghallni...igy hát a szerep álmom bisztos hogy nem marad el.

Egy kicsit megrángok borzasztó hörgö hangot hallatok és nyakam táján megmerevitem magam...de hihetetlen természetességgel jol eltudnám hajléktalan szerepét is játszani...mások szerint nagy tehetség vagyok jol tudom utánozni a gyomor korgást.

Címkék: egy munkanélküli statisztának jelentkezne!

Tovább 

 







Jan Saudek

Jan Saudek napjaink egyik leghíresebb cseh fotómûvésze, 1990-es párizsi kitüntetése óta A mûvészet és az irodalom lovagja. Sajátos világával, foltos-penészes falak elé állított, a legtöbbször gyengéd érzékiséget árasztó modelljeivel az erotika lovagja. Képein gyerekek és kamaszok, felnôtt férfiak és érett asszonyok mutatják meg énjük legrejtettebb titkait.
Elsô önálló kiállítását 1963-ban rendezték Prágában. Az azóta eltelt évtizedek alatt Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Németországban, Finnországban, Japánban, Izraelben, Ausztráliában és az Egyesült Államokban láthatták képeit.

Címkék: jan saudek különös képei

Tovább 

  

Biztos. hogy a cigaretta okozza a tüdőrákot ? Mert én ebben olyan nagyon biztos nem vagyok...hihetetlen sok szemetet zabáltattak velünk...a rendszerváltás óta egyéni zsebekbe vándorló csúszópénzért engedték a magyar illetékes személyek behozni olyan húsokat is, ami nehezen volt meghatározható milyen élőlény volt...lehet, hogy ember  volt. Külföldről ellenőrizetlenűl jöhetett be a mocskos áru. Kinai bébiétel, ami komoly  károkat okozott a babáknál.

Címkék: bisztos hogy a cigaretta okozza a tüdő rákot ?

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Ati! Köszönöm ezt az " irományt" tökéletesen egyetértek vele...a visszafojtott, elnyomott, fel nem dolgozott érzelmek /vastagbél/ és a kommunikáció /tüdő/ hiánya sok esetben az ok...

Tovább 

Az interneten jól kifigyelhető és körbefogható az egyén...nincs ma már szükség  három per akárhányas ügynökökre. Önkéntesen  vígan dalolva adod meg az adataitat, nevedet...ha lelkes vagy a férjedről gyermekeidről fényképeket teszel fel.

Valakik jót röhöghetnek a markukban. Nyomonkövethető, hogy milyen oldalakat bámulsz, pornókat-e, s ebből még kiderülhet a nemi orientációd, vonzódsz-e az azonos neműekhez ...melyik politikai párthoz vonzódsz...tehát olyan adatokhoz férnek, ami szinte bő információt szolgáltat rólad.

Címkék: ma már nincs szükség 3/1 - ügynökre..

Utolsó hozzászólás

jónás judit üzente 14 éve

Szia. Köszönöm a figyelmeztetést. Egy-két dologra eddig nem gondoltam, mostmár oda figyelek. Köszi. Szép napot.

Tovább 

   


Don Quijote musical: The Impossible dream

Álom,mit nem láttak még,
És győzni,hol nem győztek még.
A bánatot eltűrni némán,
Ott járni,hol nem jártak még.

A vágyad nem elérthető,
De látod a távoli célt.
A lélek,csak az segít tovább.
Megnyílik a csillagos éj.

Törvényem ez,ezt követem én,
Ha nincsen már remény,
A hitem az él,az vezet tovább.
Mert ki előre néz,
Annak bármilyen göröngyös
útja van nem lesz nehéz.
Bízom hát,mert ki céljához hű,
Tudja,hogy merre lép.

Címkék: valahol ma mindannyian don quijote vagyunk

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu