Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Carrot Ati blogja, balogh sándor szonett a hiányról - 2008. december

  A Kis Halál 




Orvosként a taoista mestereket a teljes emberi test egészségének részeként érdekelte a szexualitás. Azért gyakorolták a szexuális kung-fut, mert felismertek, hogy a magömlés kimenti a férfiak energiáját. Valószínűleg már Ön is megfigyelte ezt az ejakulációval járó energiaveszteséget és az azt követő általános fáradtságot. Hiába szeretne figyelmes maradni partnere szexuális és érzelmi kívánságai iránt, a teste csakis alvásra vágyik.

Címkék: a kis halál

Tovább 

 



Lali marha sokat tud a Magyar politikai életrõl....ugyanis ott alszik a Parlament parkjában.
Kezdetben sokat látta Gyurcsány miniszteelnököt macskanadrákban elhuzni a padja mellett....késõbb már köszönõ viszonyba is kerûltek.
Õ adottt villás kulcsot Orbán elnök úr kezébe amikor amikor engedetlenségbõl szétszette a kordont.
Lali sokat tud de ne féljetek ...Lalinak nem jár el a szája...Lali hallgat...és nem mondja el hogy tényleg nagy szarba van az Ország...Lali hallgat mert alszik horkol...Lali attól melegszik hogy itt a nagyok árnyékában alszik.

Címkék: lali az országmentő ?

Tovább 

 



Tényleg teljes testtel és lélekkel veszel részt benne. Minden melónak megvan a maga szépsége...egyébként az embert oly gyakran küldik el a melegebb éghajlatra ...magyarul a picsába...és kérem kikötni egy egzotikus állat seggében, nem semmi. Tényleg mit láthat ott benn az a ember?...szerintem valamilyen nõgyogyászati, vagy megtermékenyítési procedúra megy odabenn ,egy ellemlámpával...üvegszemüveggel....és egy kancsó spermával....Röhögés kap el mert eléggé vizuális alkat vagyok...elképzelem, ahogy a pasi banbán bámul bent a méhszájra...és próbálja a magot szét frecskendezni...azért az én munkám jobb...új munkaerõként...ötvenéves vén pénisként, ott hagytam az egészségügyet, mint a frontról megtért katona....most nyugodt körülmények közt, telve feszültséggel próbálok szerelõi mivoltomnak megfelelni....

Címkék: a világ legjobb munkája !

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu