Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 



Lali marha sokat tud a Magyar politikai életről....ugyanis ott alszik a Parlament parkjában.
Kezdetben sokat látta Gyurcsány miniszteelnököt macskanadrákban elhuzni a padja mellett....később már köszönő viszonyba is kerűltek.
Ő adottt villás kulcsot Orbán elnök úr kezébe amikor amikor engedetlenségből szétszette a kordont.
Lali sokat tud de ne féljetek ...Lalinak nem jár el a szája...Lali hallgat...és nem mondja el hogy tényleg nagy szarba van az Ország...Lali hallgat mert alszik horkol...Lali attól melegszik hogy itt a nagyok árnyékában alszik. Lali már többször megpenditette hogy már más itt kishazánkban az értékitélet...éppen ezért Kossuth szobrát kikéne cserélni Győzike szobrára...Blaha Lujzáét Anetka szobrára Széchenyi mell szobrát meg Sebeők gigantikussan megformázott múalkotásra.
Lali befogja a pofáját...rólam is sokat tud...csak elne mondja...azt hogy szeretem az embereket a saját hibájukkal eggyüt.
Orbán elnök úrtol csentem el ...ő ugy mondta szeretem ezt az Országot saját nyűgével bajával.
Én és Lali koaliciót kötöttünk...azért hátha a jobb és bal a két nagy párt egyszer Magyarország kedvéért, egyszer a büdös életbe ...tesznek értünk és végre szolgálják közös ügyünket bajunkat.
Már csak azét is mert Lali kinyitja a száját baj lesz...Lalinak vannak ötletei hogy a Magyar gazdaságot hogy lehetne helyre hozni és a fülembe súgta hogy elne mondjam méghozzá azt-ha kevessebbet lopnának több jutna.
Ne mond válaszoltam -ennyire egyszerű ez az egész.
Ő eggyet biccentet....de már horkolt is.
 
 

Címkék: lali az országmentő ?

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu