Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Ahhoz, hogy igazán jól érezhessük magunkat, meg kell találnunk a szellemi, testi, lelki egyensúlyt. Törődnünk kell szellemi és lelki szükségleteinkkel éppen úgy, ahogy a testünket is ápoljuk, gondozzuk. Ehhez sok-sok dologra szükség van: elegendő alvásra, testmozgásra, egészséges étkezésre, pihenésre, stressz mentes életmódra, jó levegőre, a természet közelségére, szeretet teljes környezetre, sok-sok nevetésre, jó párkapcsolatokra, szabadidős tevékenységekre, az otthon biztonságára, hasznosnak tartott munkavégzésre és szellemi kihívásra egyaránt! Mindez ugyanis egy-egy darabja a kirakós játéknak. És nagyon nem mindegy, hogy ezek a darabok mennyire hangsúlyos szerepet töltenek be életünkben, melyiket hanyagoljuk el ezek közül!

Ha megtalálod az egyensúlyt, megleled a belső békét és örömet lelsz minden napi tennivalóidban is. Vitalitásod megnövekedik, kreatívabb, hatékonyabb és optimistább leszel. A problémák nem gondot hanem csupán megoldandó feladatokat fognak jelenteni.

A megnövekedett vitalitás vonzóbbá is tesz! - Próbáld ki, mennyivel más lesz a napod, ha csak annyit teszel, hogy egy kis mosolyt erőltetsz az arcodra! Figyeld meg, hogy nem sokára valóban jobban fogod magad érezni, valóban vidámabb és energikusabb leszel és ezt mások is látni fogják rajtad!

Amikor az ember egyensúlyba kerül, könnyebben tudtára ébredhet veleszületett spirituális képességeire is - mint amilyen a hatodik érzék - és többre lesz képes, mint bármikor azelőtt! Főleg, ha sokat gyakorol és fejleszti ezen képességeket!

Ha szeretnél egy kis motivációt, akkor kattints a képre a videó megtekintéséhez! :)

 

 

Meditációs úton is egyensúlyba kerülhetünk. Ennek egyik módja, hogy az életerőközpontunkba (kínaiul Tantien) fókuszáljuk a tudatunkat.

A Tantien közvetlenül a köldök felett található, mintegy 2-3 cm-mel a test belsejében. Ha magyarra fordítanánk a szó jelentését, akkor hasi területet jelent, de szokták Egyetlen Pontnak is hívni. A japánok egyébként ugyanezt Hara néven ismerik. Az életerő (kínaiul chi, de írják csi-nek is) pedig olyan univerzális energia, amely keresztül megy mindenen és alkotója mindennek. Nélküle nem létezhetne élet!

Az embernek komplex energetikai rendszere van, úgy is mondhatjuk, a chi áramlik bennünk. Kevesen tudják, de ez olyan szinten komoly dolog, hogy ha például ez az energiaáramlás valamilyen blokk miatt teljesen megszakadna, akkor az 3-4 napon belül halálhoz vezetne!

"Azt mondják, akik az Egyetlen Pontba gyűjtik a csi energiáját, azokat semmilyen veszély nem fenyegeti. A tantien képes feloldani, vagy "elégetni" a feszültséget, fájdalmakat, betegségeket, és más káros hatásokat. Épp ezért a csi-energia szétszórása vagy elvesztegetése ajtót nyit a szenvedés és szerencsétlenség előtt, viszont az életenergia begyűjtése a tantienbe boldogságot és jó szerencsét hoz."

Forrás: Christopher Markert - Titkos erőközpontunk, a Tantien

 

3dantian

Címkék: energia központunk a tan tien...

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu