Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szerdától-szerdáig. Július-1-től-8-ig, Magyar kártyával.

1244735080954

A szerelem és a párkapcsolatok fontosak lesznek...rájövünk, addig kell szeretni mig Ő él...a szeretet valahogy most fontos lesz...babusgatásra vágyunk...szeretjük, ha kölyökfejünket valaki vakarássza. . Új kapcsolatok, ill. a régieknél megújulás várható...most ,valahogy több időt is szakítunk a családra és barátunkra, szeretőnkre. A nagy kibékülések hete lesz.

Befektetések, vállalkozások időszaka is..nyereségre és váratlan pénzekre, akár még béremelésre is számíthatunk.

Viszont kórházakban és más munkahelyeken a konfliktushelyzetek kiéleződnek ! Az elbocsátások száma a fentiek ellenére tovább növekszik. A kórházakban káosz várható...rengetek  a beteg...a szervezetlenség a betegek rovására mehet.

Peres dolgainkban most nem lehetünk nyertesek. 

Egészségünkre, állapotunkra odafigyelni ! Légzőszervi és nyirokkeringési problémák merülhetnek fel. A kártya jelzi azt is, hogy itt az ideje az életmód- változtatásának...nyerők lehetünk.

A mozgással és több folyadék bevitellel a nyirok áramlást fokozhatjuk , élénkíthetjük.

Az időjárás változékony és kiszámíthatatlan lesz a hét egyik felében...szeles, esős, napos...váltakozó, állandóan változó egy napon belül is...több évszakot tapasztalhatunk. A hét második felében egyértelműbb nyárra számíthatunk...nyárias , kellemesen nyárias.

A belpolitikában : beindul a nyüzsgés...megegyezések születnek...a változások sorra kezdődnek meg. Meglehet , hogy kiegyezés születik egy előrehozott választás időpontjáról. A gazdaság stabilabb lesz, mint volt !

A közhangulat kiegyensúlyozottabb lesz, de mozgalmas..úgy tűnik, a politikusok felébrednek...és most fontos számukra az ország !!!

Eredményes, szép hetet Nektek a következő nagyon érdekes és mozgalmas napokban.

Ha kíváncsi vagy életed alakulására, akkor írj SMS-t a következő számra:

06-20-445-3808

 

12452248249928

Címkék: szerdától-szerdáig. julus-1-től-8-ig heti joslás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu