Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

víz üzenete

Néhány éve láttam egy tudományos filmet a vízről.   Nagy hatással volt rám a film egyik legfontosabb üzenete:  a víz információhordozó.  Az alábbiakban ebből a filmből néhány megállapítást és képet másoltam ide: 

Hogyan reflektálja tudatunkat a Víz...

 

A vízről általában annyit tudunk, mint önmagunkról, vagyis: sajnálatosan keveset. Pedig rendkívül fontos, és -- a szó legszorosabb értelmében -- kristálytiszta üzenetet hordoz a számunkra, amelyet csak akkor foghatunk fel, ha bátran víztükörbe nézünk. Akkor talán megértjük, hogy a víz nem mennyiségi, hanem elsősorban minőségi összefüggésben áll életünkkel.

A cikkben közölt fotók és információk egy japán vízkutató, Dr. Masaru Emoto-tól erednek. Emoto úr "A Víz üzenete" címmel könyvet írt kutatásai eredményeiről. Aki hitetlenkedve fogadja mindazt, amit ez a lelkes vízkutató könyvében tényként kezel, vagyis azt, hogy gondolataink, szándékaink állandó (fizikai!) kölcsönhatásban vannak környezetünkkel, annak döbbenettel kell bámulnia az alábbi fényképeket, végül is pedig tudomásul kell vennie, hogy ez az igazság, legyen az bármennyire is érzékelhetetlen a mindennapi tapasztalatban.

 

 

 

 

- A képen a Simanto, az utolsó tiszta folyó Japánban -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Ellenpólusa, az ipari települések között kanyargó Joto folyó... -

 

 

 

 

 

Lássuk azonban, miről is szólnak ily döbbenetes erővel Emoto úr kutatásainak (mondjuk ki bátran: tudatmódosító) eredményei. Ez a vérbeli tudós a víz révén mondhatni tényszerűen bebizonyította régmúlt korok bölcselőinek primitív halandzsának tartott axiómáját, miszerint -- "embertől független létezés nincs". Ami csak más szó arra, hogy minden mindennel összefügg. Tehát: az emberi lény észlelhetetlen, de annál inkább rezgő energiái, illetve: gondolatai, szavai, eszméi, haragja, öröme, különösen pedig a zenéje (!) hatással vannak példának okáért a víz molekuláris összetételére! Nem, nem valamilyen speciális vízről van itt most szó, hanem ugyanarról a "közönséges" vízről, amely az emberi szervezet - egyszersmind pedig egész bolygónk - 70 százalékát teszi ki. Azzal persze elméletileg mindenki tisztában van, hogy a víz maga az élet forrása, és hogy minősége, egész-sége létfontosságú az élet minden formájára nézve. Talán dúrva hasonlattal élve azt mondhatnánk, hogy a test nem más, mint egy nagy szivacs, melynek sejtnek nevezett kamrácskái tulajdonképpen nem is tesznek mást, csak -- vizet tárolnak! Életünk minősége tehát közvetlenül összefügg vizünk minőségével

 

A víz rendkívül érzékeny és képlékeny, környezetéhez alkalmazkodó szubsztancia. De nemcsak a szabad szemmel látható alakja ily "rapszodikus", illetve változékony. Környezetének energiáira, rezgéseire is reagál, éspedig ott, ahol szabad szemmel nem látható: molekuláris szerkezetében. Így aztán a víz nem csupán vizuálisan, hanem molekuláris szinten is reflektálja környezetét. Emoto úr könyvében fényképszeruen dokumentálta ezeket a molekuláris változásokat. Vízcseppeket fagyasztott be, majd egy fényképező mikroszkóp segítségével megfigyelte őket. Munkája a napnál is világosabban szemlélteti a különböző molekuláris vízszerkezeteket, és az azokra gyakorolt környezeti hatásokat.

 

 

 

 

 

 

- A víznek a következő szót mutatták: Szeretlek... -

 

 

 

 

 

 

 


 

- A víznek a következő szót mutatták: Gyulöllek! -

 

A hó több-millió éve létező és ismert jelenség. Minden egyes hópehely - mint ahogyan arra az iskolában tanítottak minket - egyedülálló formával és struktúrával rendelkezik. Sajátos jelenség tehát. Befagyasztva egy-egy vízcseppet, és lefényképezve annak szerkezetét - mint ahogyan azt Emoto úr tette - elképesztő ismereteket szerezhetünk a vízről, és - önmagunkról. Az érintetlen hegyi patakocskák vizében rejlő cseppkristályok csodálatos szépsége, vagy az agyonszennyezett, élettelen vizek korcs és rút világa, legyünk őszinték: mind, mind - rólunk beszélnek. Emoto úr rengeteg vízkristály-fotót készített.

A vízkristály, ami az egynapi imádság alatt feltöltött vízből keletkezett.

<!--[if !vml]--><!--[endif]-->


  

Találtam pár videót a témával kapcsolatban, nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=l9KXcDFy-I0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZthsZ1WYGb8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PUCfb4fG3io&feature=related

A cikk származási helye:http://kvarcolatok.freeblog.hu/archives/2009/03/01/A_viz_uzenete/

Címkék: víz üzenete

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu