Kis türelmet...
Öntsünk tört jeget a shakerbe, adjuk hozzá a rumot, kókuszlikőrt és ananászét.
Könnyedén rázzuk, majd szűrjük le egy nagy pohárba, aminek az aljára jégdarát tettünk.
Díszíthetjük ananásszal és koktélcseresznyével. Kínáljuk szívószállal.
Ha van otthon kókusztejünk, feltétlenül azt használjuk az igazi karibi íz eléréséhez.
A koktélt turmixgépben is készíthetjük; ekkor öntsük az összes alapanyagot egy pohár tört jéggel a turmixgépbe és magas fokozaton járassuk pár másodpercig. Ügyeljünk rá, hogy jégkockákat ne rakjunk a turmixgépbe, mert kicsorbíthatják a kések éleit.
Történet
A karib-szigetekről származó ital. A helyiek itt ananászlevet és friss kókusztejet vagy kókusztejet rummal keverve kínálnak a látogatóknak. A két recept keveréke adja a Pina Coladat, amely jelentése szűrt ananász.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Mojito
A koktélok díszítése
Milyenek a megfelelő poharak?
Koktélkészítési módszerek