Telített, telítetlen és többszörösen telítetlen olajok zsírsavtartalma → Elixír, 1998. november (17. oldal)
Rizsfajták ajánlása → Ideál, 1999. február (53. oldal)
Koleszterin és rák ellen védő tojás → Népszava, 1999. április 29. (10. oldal)
Különböző zöldségek és gyümölcsök hatása a szervezetre → Ideál, 1999. augusztus (16. oldal) és Elixír, 1999. augusztus (32. oldal)
Különféle ét- és salátaolajok jellemzői → Vendéglátás, 2000. augusztus (10. oldal)
Az adalékanyagok (E-származékok) élettani hatásai → Diéta magazin, 2000. január (44. oldal)
Élelmiszeradalékanyagok hatása az allergiásokra → Természetgyógyász Magazin, 2000. augusztus (14-15. oldal)
Melyik zöldség és gyümölcs milyen betegségek, panaszok ellen jó → Ideál, 2000. augusztus (20. oldal)
Makaróni keletkezésének története → Magyar Konyha, 2001. április (26. oldal)
Mesterséges édesítőszerek áttekintése → Ideál, 2006. május (41-43. oldal)
A tönkölyhús kifejlesztése és elkészítési módja → Népszabadság, 2001. június 21. (23. oldal)
A tönkölybúza ismételt felfedezése, és felhasználási módjai → Vendéglátás, 2001. október (26. oldal)
Összeférhetetlen zöldségek és gyümölcsök → Hölgyvilág, 2001/43. szám (27. oldal)
A hüvelyesek gázfejlesztő mechanizmusa → Magyar Konyha, 2002. január (32. oldal)
Gabonamagvak csíráztatása → Nők lapja, 2002. február 13. (56-57. oldalak)
A jeges tea keletkezésének története → Tina magazin, 2003. május 27. (29. oldal)
A joghurt és a kefir születésének története → Képes Újság, 2003. június 14. (22-23. oldalak)
Hazai krumplifajták ismertetése → Magyar Konyha, 2004. szeptember (22-25. oldalak)
Különféle étolajok színe, íze, egészségre gyakorolt hatása és eltarthatósága → Kiskegyed, 2004/48. szám (40-41. oldalak).
Almaecet házilagos készítése → Magyar Konyha, 2004. október (12. oldal)
A margarin transzzsírsavtartalma szívbetegséget okoz. A káros folyamat kialakulásának tudományos magyarázata → Élet és Tudomány, 2005. január 21. (76-78. oldalak)
Probiotikus baktériumok mennyisége, és hatásuk a szervezetben → Élet és Tudomány, 2006/22 szám, (684-686. oldalak)
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kapcsolódó cikkek:
Így kezdjünk a koktélkészítésnek!
Érdekességek és megszívlelendő adatok a világ ételeiről, csomagolásról, összetevőkről
Új ételkészítési eljárások
Ételkészítési eljárások néhány irodalma