Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az Open Media Research Institute (korábban Radio Free Europe és Radio Liberty) napi hírösszefoglalókat készít Kelet-Európáról és a volt Szovjetunió országairól. Ha szeretnéd ezt megkapni e-mailben, küldj egy levelet az alábbi címre:

    listserv@ubvm.cc.buffalo.edu
A "subject:" sort hagyd üresen és a levélbe írd ezt:
    subscribe omri-l Saját_Név
A Voice of America (egy külföldre sugárzó állami rádióállomás) a hírei angol nyelvű változatának szövegét kínálja gopher és anonymous ftp szerverrôl. Az elôbbihez ezt a címet kell hívni a gopherrel: Az utóbbi címe: Napi hírek Brazíliából (portugál nyelven) a University of Sao Paulo rendszerén érhetôk el. Hívd fel anonymous ftp-vel az alábbi címet: A cd paranccsal válts át a whois directory-ra. A hírösszefoglalók ilyen nevű állományokban vannak: NEWS.23OCT92;1. Ha le akarod tölteni ôket, akkor hagyd el a pontosvesszôt és az 1-es számot a végérôl és ne írj semmit nagybetűvel. Például:
    get news.23oct92


Steve Outing egy katalógust tart naprakészen az online szolgáltatást is nyújtó újságokról és elérésük módjáról. Ezen a címen találod:

A Useneten a clari.net.newusers newsgroup alatt lehet néhány cikket olvasni a Clarinet szolgáltatásról és arról, hogy milyen módon tudsz az érdeklôdési körödnek megfelelô híreket találni benne.

Ha szeretnéd megvitatni az újságok és a hírszolgáltatók jövôjét az új elektronikus médium elterjedése után, akkor iratkozz fel az online-news nevű levelezô listára. Küldj egy

    Subscribe online-news Saját_Név
tartalmú levelet a majordomo@marketplace.com címre.

Az alt.radio.networks.npr Usenet newsgroup közöl összefoglalókat az NPR hírműsorokról, mint amilyen az "All Things Considered". Ebben a hírcsoportban beszélgetni is lehet az NPR rádióhálózat műsorairól, műsorvezetôirôl és egyéb témákról.

Egy sor újság, televíziós csatorna és hálózat, s más egyéb hírközlô intézmény manapság már Internet e-mail címek megadásával arra bátorítja az olvasóit és nézôit, hogy azok elektronikus úton kommunikáljanak velük. Ilyen postafiókokat tartanak fenn a legnagyobb világlapok (mint a londoni Times) és a legkisebb egyetemi rádióállomások is. Ezek a "média-címek" anonymous ftp-vel vagy ncftp-vel az ftp.std.com géprôl, a /periodicals/middlesex-news alkönyvtár alól tölthetôk le. A "medialist" nevű állományt kell lehozni.

 


Címkék: internet média rádió világ

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu